Nieuwsbrief maart

Wist je al dat onze kinderopvang ook op dinsdag weer open is?

Ben je benieuwd naar de winnaars van de afgelopen WOM én de nieuwe uitdagende workout? Ken of ben jij iemand met reuma en wil je graag sporten? Onze trainers kunnen je specifieke trainingsschema’s bieden. Dit én nog veel meer lees je in deze nieuwsbrief.

Kinderopvang weer op dinsdag
De kinderopvang is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.45 tot 11.15 uur.⁠Reserveer snel je plekje, telefonisch of bij de balie. VOL = VOL ⁠⁠

Winnaars van afgelopen WOM
De afgelopen maand was de opdracht luid en duidelijk: zo snel mogelijk 1000 meter roeien. Jullie inspanningen waren fantastisch en we mogen Collin, Suus en Erwin blij maken met een maand gratis sporten. Verzilver jullie prijs aan de balie.

WOM-maart
Hang zo lang mogelijk aan onze monkeybar. Zorg voor een bewijs van deelname of laat iemand jouw tijd bevestigen. Om het zo eerlijk mogelijk te maken, hanteren wij twee categorieën: mannen en vrouwen. De twee personen die het langst blijven hangen, winnen grote prijzen. Je hebt tot het einde van de maand om de workout te doen én je tijd te verbeteren.⁠

Prijswinnaars Valentijnsactie
Liefde = samen sporten! Wij gaven daarom op de dag van de liefde mooie prijzen weg. De prijswinnaars kunnen hun prijs ophalen bij de receptie.
🎖Liefdessmoothie: Kris & Arie Tuin
🥉 2 keer personal training: Ramon Vader en Mascha vader
🥈 3 keer personal training: Yvonne Gouda en Arina Gouda
🏅4 keer personal training: Dominic Wind en Sterre Wingelaar

Bewegen met reuma
Naast onze specialisaties  als  dementie (bewegen op maat) en NAH-programma (niet aangeboren hersenletsel) zijn wij ook gespecialiseerd in reuma. Reuma Nederland en NL Actief hebben het afgelopen jaar onze professionals opgeleid tot gecertificeerde bewegingsdeskundigenreuma! Hierdoor kunnen mensen met reumatische aandoeningen bij ons onder begeleiding veilig, verantwoord en met plezier sporten! Ken of ben jij iemand met een vorm van reuma? Informeer bij onze instructeurs voor meer informatie.

Lezing op het gebied van gezondheid en vitaliteit
Wil jij fitter en sterker worden en ben je benieuwd hoe Nicole Weijling-Dissel⁠ 30 kg (!) is afgevallen en hoe ze steeds gezonder, fitter en sterker werd? Volg dan de lezing op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Nicole geeft deze lezing samen met haar collega OERsterk coach Ilse Jaspers uit Brabant. Zowel in het eerste als tweede deel zullen zij mini breaks, waaronder praktische oefeningen, gaan doen, die je vervolgens ook zelf thuis kan gaan inzetten.⁠ Klik hier voor meer informatie.

Van stagiaire tot medewerker – Bas is nu bij ons in dienst!
Met veel trots stellen wij onze nieuwste medewerker aan jullie voor.  “Ik ben Bas de Laleijne, ben 19 jaar oud en kom uit Egmond aan Zee. Ik zit op het CIOS Haarlem het derde leerjaar ben sinds deze maand volwaardig in dienst. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig – en dan vooral met judo en fitness!” ⁠

Open Dorssports Padel Event (ODPE)
We willen je graag nog even herinneren aan het Open Dorssports Padel Event (ODPE). Het wordt een dag als vanouds. Denk aan eten, drinken en livemuziek. Os Steakhouse gaat het eten verzorgen, en van Kits Oonlie hebben wij een mooi springkussen. Inschrijven voor het toernooi is helaas niet meer mogelijk, maar je bent zeker welkom om aan te sluiten bij het feest – er is hiervoor vrije inloop. We zien je graag 26 maart!

Lieve groet,
Team Dorssports