Nieuwsbrief juni

Bekijk hier de nieuwsbrief van juni ☀️  

Lieve Dorssporter,

Goed nieuws; wij mogen woensdag 19 mei weer open! 

Zó fijn, want we hebben jullie gemist! Helaas nog wel met de nodige beperkingen, maar wij zien ook nu weer kans om bijna ons volledige aanbod in combinatie met binnen en buiten uit te voeren. Lees deze mail aandachtig door zodat je goed op de hoogte bent.

Fitness
Individuele fitness mag weer binnen plaatsvinden. Het maximumaantal van 30 personen ligt vast. Er zullen vaste seniorenmomenten in de fitness gereserveerd kunnen worden via de MyWellnessapp. Ga je clubpas zoeken, zodat je kan inchecken bij de receptie.

Groepslessen
Instructie geven aan een groep mag wel buiten maar nog niet binnen. Buiten hebben we een “openlucht zaal” gecreëerd bij de entree. Maar dat zijn we al gewend tijdens de 1e lockdown. Het nieuwe buitenrooster zal a.s. maandagavond in de app staan. Alleen bij regen zullen de lessen niet doorgaan. De instructeurs staan te springen om jullie weer te zien!

Online lessen 
Alleen de yoga en pilates lessen op dinsdag- woensdag,- en donderdag en de yin yoga op vrijdag zullen nog even gestreamd blijven. Op deze wijze blijft het mogelijk de lessen thuis te volgen e/o terug te kijken. Ook deze lessen zijn vanaf maandag terug te vinden in de app.

Oproep: sportmaterialen inleveren
De geleende sportmaterialen willen we graag zo snel mogelijk teruggebracht zien, uiterlijk 18 mei. Meld je bij de receptie.

Algemeen
– Een mondkapje is verplicht in de openbare ruimte (daar waar niet gesport wordt) én het gebruik van een eigen handdoek is verplicht, net als het schoonmaken van de materialen die je gebruikt hebt
– De kleedkamers zijn alleen te gebruiken als garderobe, dus niet voor omkleden
– De bar en de kinderopvang zijn vooralsnog gesloten
– Voor iedere les of fitnessactiviteit is reserveren via de MyWellnessApp verplicht
– Kom via de hoofdingang naar binnen.

MyWellness App
Heb jij problemen met of vragen over de app, kom naar de receptie of stuur een mail naar info@dorssports.nl.

Incasso’s
Fijn dat je ons bent blijven steunen! Dat is doorslaggevend geweest om te kunnen voortbestaan. Nogmaals héél véél dank!

Meer updates volgen snel. Wij hebben er weer zin in, hopelijk jij ook.
Tot woensdag!

Liefs en groet van team Dorssports