Nieuwsbrief juni

Bekijk hier de tweede nieuwsbrief van juni ☀️  

Wat zijn we blij dat we jullie weer mogen ontvangen in de club. Bedankt voor jullie enthousiasme en blije gezichten, hier doen we het voor!

Vanaf zaterdag 5 juni kan je weer genieten van onze sauna, bar en kleedkamers. Ook gaan sommige groepslessen weer naar binnen. In deze nieuwsbrief brengen we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Fitness
Voor fitness binnen zijn er bij ons voorlopig nog 30 personen per uur welkom. Iedereen (jong en oud) kan op onze ‘seniorenmomenten’ reserveren als je graag op een rustig tijdstip wil sporten. Deze zijn te reserveren in de app. Vergeet je clubpas in ieder geval niet mee te nemen!

Groepslessen
Vanaf zaterdag 5 juni mogen we weer in de groepsleszalen sporten. De meeste groepslessen blijven voorlopig buiten,omdat buiten sporten ook gewoon fijn is, een aantal zal naar binnen gaan. Bij regen kunnen de fietslessen niet doorgaan, maar de andere lessen gaan dan wel naar binnen. Houd de app goed in de gaten.

Nieuwe instructeurs 
We hebben afscheid genomen van onze toppers Martine en Noel. We wensen hen heel veel succes in de toekomst. Heel jammer, maar niet getreurd, wij hebben twee nieuwe docenten gevonden: Nur en Danny. Zij gaan vanaf nu onze yoga en pilateslessen geven. “Wij hebben er zin in en  wensen onze nieuwe collega’s veel plezier en succes!”

Wissel je kaartje van onze tulpenactie in
Wie het kaartje van onze tulpenactie heeft bewaard, mag deze week een heerlijke kop koffie of thee komen halen, om te vieren dat de bar eindelijk weer open mag. Cheers!

Algemeen
– Een mondkapje is verplicht in de openbare ruimte (daar waar niet gesport wordt)
– Maak de materialen schoon die je gebruikt hebt
– Het gebruik van eigen handdoek is verplicht
– De kleedkamers en bar zijn weer open
– De kinderopvang is vooralsnog gesloten
– Voor iedere les of fitnessactiviteit dien je te reserveren via de 
app
– Kom via de hoofdingang naar binnen.

MyWellness App
Heb jij problemen met of vragen over de app, kom naar de receptie of stuur een mail naar info@dorssports.nl.

Liefs en groet van team Dorssports