Nieuwsbrief juli

Bekijk hier de nieuwsbrief van de maand juli.

In deze nieuwsbrief brengen we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

BodyBalance lessen op een unieke locatie 
Een heerlijke les BodyBalance volgen en daarna een duik nemen in het zwembad van Het Baafje? Wegens een mooie samenwerking met Zwembad het Baafje ben je van harte welkom om na je favoriete body en mind les gebruik te maken van het zwembad. De les wordt gegeven op het terrein van het Baafje onder een overdekte buitenruimte, waardoor de les altijd doorgaat. De extra les wordt gegeven op vrijdag 09:00 uur. Reserveren via de app.

NIEUW: The Kettlebell Workout
Ken jij de kettlebell workout al? Er is eigenlijk geen reden om niet met een kettlebell te trainen, of je nu kracht/spiermassa wilt opbouwen, af wilt vallen, conditie wilt opbouwen of aan het revalideren bent. Doen dus!⁠ Deze fantastische workout wordt door niemand minder dan onze topper Mees Fernee gegeven. Elke dinsdagavond om 19.00 uur. De eerste lessen waren een groot succes.

Nieuwe groepslessen
Dinsdag 19.00 uur: Kettlebel Workout – Mees
Woensdag 09.00 uur BodyBalance – Annelie
Woensdag 10.00 uur Pilates sr. – Annelie
Vrijdag 09.00 uur BodyBalance – Lisa
Zondag 09.00 uur: BodyBalance – Annelie
Zondag 10.00 uur: Pilates – Annelie

Jeroen is trotse vader geworden van Soof
Hoera, Soof is geboren, de dochter van onze trainer Jeroen. Als je een kaartje wilt sturen, lever deze dan in bij de receptie.

 Inchecken doe je vanaf nu met de app 
Vanaf nu kan je écht alles met je MWA app. Haal je persoonlijke code op bij de receptie en check voortaan in met de app. Gebruik je toch liever je pas, haal dan je sticker met streepjescode bij de receptie op. Hiermee kan je ook inchecken.

Fitness
Reserveren blijft verplicht en vooralsnog zijn er dertig personen per uur welkom.

Groepslessen
De meeste groepslessen blijven voorlopig nog buiten. Bij slecht weer gaan de lessen naar binnen, behalve de fietslessen.

Kinderopvang en Kidslessen
De kinderopvang is vooralsnog gesloten in verband met de opslag van onze buitenmaterialen. We verwachten in september weer van start te gaan. Tot die tijd zijn jullie kinderen van harte welkom voor onze kidslessen op dinsdagochtend, woensdagmiddag en donderdagochtend. Zodat jullie ook zelf lekker kunnen trainen zonder zorgen om de kids. Houd de app in de gaten voor de lessen.

Liefs en groet van team Dorssports