Nieuwsbrief juli.

Bekijk hier de nieuwsbrief van juli.

Hoera, het is weer zomer! Dat is natuurlijk geen reden om niet te komen sporten. Wij zijn namelijk de COOLste sportschool van de omgeving. In de gehele club is het tenslotte altijd lekker koel en hebben daarnaast het grootste aanbod buitenlessen.

Verwacht
We hebben compleet nieuwe BodyPump Sets besteld. Ook zijn we momenteel druk bezig met een compleet nieuwe personal training studio. Vanaf september kan je hier gebruik van maken.

Ontvang €10,- horecategoed 
Ga je op vakantie? Draag dan je pas over en maak iemand anders blij met jouw Dorsabonnement. Je kunt ook één keer iemand gratis meenemen. Geef door bij de receptie wie er komt sporten en laat hem of haar kennismaken met onze club. Wordt diegene lid dan betaalt hij/zij geen inschrijfgeld en ontvang jij €10 horecategoed.
*deze actie is geldig t/m augustus

Voorjaarsactiviteiten succes
Het voorjaar ligt inmiddels achter ons. Het Maalwater is weer schoon, we hebben genoten van de zonsopkomst tijdens het dauwtrappen en gedanst bij het Baafje tijdens aquazumba. We hebben onwijs genoten, op naar de volgende!

Baafje
Neem na je les in onze sportstudio een duik in het zwembad van ’t Baafje.*
We beschikken over een unieke overdekte studio bij zwembad ’t Baafje. In deze studio geven wij onder andere Dorscross, bootcamp- en circuittrainingen. Reserveer in de app!
*Het Baafje sluit om 20.00 uur.

Buitenterras
Geniet op ons heerlijke buitenterras onder andere van een kop cappuccino of de smoothie van de maand: ananas. 

Zomerrooster
Omdat er veel leden in deze periode met vakantie gaan én ook de trainers hun vakantie gaan vieren, is er een zomerrooster. Houd eventuele wijzigingen in de app in de gaten!

Geen kinderlessen 
In de maand augustus zullen er i.v.m. met de schoolvakantie geen kinderlessen gegeven worden.

Groepslessen
Laat je conditie je in de steek? Dan is het tijd voor een les RPM of spinning in een van onze klimaatbeheerste zalen. Het is leuk en je verbrand tot wel 650 calorieën per workout. Hallo summerbody!

Sportieve groet,

Team Dorssports