Nieuwsbrief januari

Bekijk hier de nieuwsbrief van januari.

Allereerst wensen we je natuurlijk een gezond en sportief 2023! Dat er maar veel moois op je pad mag komen en dat we elkaar maar vaak mogen zien in de club.

Aan het begin van dit nieuwe jaar hebben we uiteraard een Dors-update voor je. Maar eerst: iedereen ontzettend bedankt voor alle december-gezelligheid in de club – zowel leden als instructeurs. Wat hebben we genoten van jullie enthousiasme, de energie van de trainers en geweldige kerst-outfits die voorbij kwamen!

We kunnen niet wachten op wat 2023 in petto heeft. Hoe zit het met jouw goede voornemens? Ons team helpt je graag om je sportieve doelen waar te maken. Daarom houden we in januari voor onze leden de agenda zoveel mogelijk vrij om een schema op maat te maken of waar nodig aan te passen. Wil jij weten wat jouw BMI is na de feestdagen? Kom dan in januari naar de club en wij meten je vetpercentage. Dan weet je wat je te doen staat in het nieuwe jaar. Meten = weten! Ook onze nieuwe apparaten geven je genoeg redenen om naar de club te komen.

Proost op een nieuw jaar vol nieuwe kansen!
Schroom niet om ons aan te tikken als we je ergens bij kunnen helpen.

Sportieve groet,

Team Dorssports

PS: vergeet niet om ons ook op Facebook en Instagram te volgen om op de hoogte te blijven van de leukste (win)acties, gewijzigde openingstijden en nieuwtjes uit de club.

__________

HOE ZIT HET MET JOUW VETPERCENTAGE?
START MET ’60 DAY HAPPY NEW YOU’ 

Wil jij dit jaar écht fit zijn? Kom naar de receptie voor een 0-meting en weet direct of er aandachtspunten nodig zijn, om te kijken waar jij op dit moment staat en/of eventueel een nieuw doel te stellen. Samen met jouw persoonlijke coach ga je 60 dagen lang knallen met het makkelijk te volgen programma ’60 Day Happy New You’. Bemachtig hier snel één van de 20 plekken!
(SMALL GROUP) PERSONAL TRAINING
VOOR EEN STEUNTJE IN DE RUG

Personal training is dé meest effectieve manier van trainen. Volledig resultaatgericht met een op maat gemaakt programma waarin jij centraal staat. Je sport in een privéruimte die optimaal is ingericht. We combineren leuke en afwisselende trainingen met health check-ups, coaching en voedingsadvies. Dit kan alleen of in groepjes. Lees meer over Personal Training en Small Group Training.
NIEUW JAAR, NIEUWE GROEPSLESSEN
  • Maandag 13.00 uur Seniorcircuit
  • Donderdag 17.00 uur Teens Bootcamp (13-17 jaar)
  • Vrijdag 17.00 uur Teens Zaktraining (13-17 jaar)
  • Bekijk hier het nieuwe groepslesrooster
IJSBAD WIM HOF METHODE
EEN DAVEREND SUCCES, OP NAAR DE VOLGENDE!

De workshop van Wim Hof was een groot succes. Alle deelnemers hebben erg genoten. Door de logische structuur en aandacht voor het opbouwen van vertrouwen was iedereen aan het einde van de workshop klaar om het ijsbad in te gaan. De lunch van Miss Bean maakte het helemaal af.