Nieuwsbrief december

Bekijk hier de eerste nieuwsbrief van december

Beste Dorssporters,

Waar Nederland plots weer geconfronteerd wordt met nieuwe aangescherpte corona regels, zijn wij tegelijkertijd blij met alles wat er op dit moment binnen onze clubs nog mogelijk is.

Het hele team van Dorssports heeft zich ingezet om snel te schakelen en creatieve oplossingen te bedenken om jullie in deze periode te motiveren om in beweging te blijven. In deze nieuwsbrief aandacht voor het aangepaste aanbod, huidige regels, nieuwe rooster en aangepaste openingstijden: dagelijks zijn wij geopend van 6.00 tot 17.00 uur.

Regels & maatregelen
Hierbij de regels zoals wij die nu binnen onze clubs hanteren:

  • Het coronatoegangsbewijs blijft, wel krijg je een vinkje zodat je de code niet elke keer hoeft te laten zien. Wij kunnen tussendoor vragen om je bewijs, dus neemt het mee!
  • Houd 1,5 meter afstand. Geef elkaar in de sportruimtes en kleedkamers voldoende ruimte
  • Ons nieuwe klimaatsysteem voldoet aan de verplichte norm en kan de ruimtes naar behoefte ventileren, koelen of verwarmen
  • Voor ons zijn de belangrijkste regels nog steeds: blijf bij twijfel over je gezondheid thuis, reinig al jouw gebruikte materialen en was je handen
Openingstijden en roosters
Wij hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om lessen te verschuiven, toe te voegen, de MyWellness App in te vullen, personeelsroosters aan te passen en meer. We hebben extra groepslessen en activiteiten toegevoegd in de ochtend rond 7.00 uur en rond 16.00 uur en zullen naar behoefte meer lessen toevoegen. Mis jij een les en mag je van je baas even een uurtje sporten – wat natuurlijk heel belangrijk is om jou gezond te houden – laat het ons weten.Wij dagen je uit om anders te denken en je sportritme aan te passen door vroeger op te staan, tussen de middag te komen sporten of in het weekend, waarin wij langer open zijn en ook andere groepslessen aanbieden. Wij staan open voor vragen of feedback.

Blijf gezond en in beweging, tot snel in onze club!

Sportieve groet.
Team Dorssports