Nieuwsbrief december

Bekijk hier de nieuwsbrief van december.

Afgelopen zaterdag werden wij verrast met het nieuws dat Nederland wederom in een harde lockdown ging. Wij zijn met het team samengekomen om te bespreken welke acties wij kunnen ondernemen om ook in deze periode jullie weer te motiveren om in beweging te blijven:
Ontdek nu wat er wél mogelijk is

  • Individueel trainen in de overdekte buitenruimte. Trainen met je oude vertrouwde gewichten. Reserveren in de app. Voor actuele tijden, check de MWA app. Zorg dat je je warm aankleed. VOL = VOL
  • Circuittraining in duo’s. Volg individueel of in duo’s een circuittraining bij ons op de parkeerplaats. Tijden 08.30-16.00. Reserveren doe je in de app.
  • Live lessen. Om jou aan het sporten te houden, bieden we onder andere BodyBalance, BodyStep, BBB, Pilates, BodyPump en Winterwandelingen aan. De lessen zijn te vinden in de MyWellnessApp van Dorssports.
  • Sportschema’s voor thuis. Heb je behoefte aan een sportschema voor thuis? ⁠Stuur dan een mailtje met jouw specifieke wensen naar info@dorssports.nl! ⁠
  • Spullen uitlenen. Leen een pumpset, tube of step door te mailen naar info@dorssports.nl. OP = OP
  • De kidslessen gaan deze lockdown gewoon door. Kids Jumping en dansen wordt buiten gegeven, dus kleed je dan goed aan en draag flexibele schoenen. Bij regen gaan deze lessen niet door. Boksen wordt gegeven in de overdekte buitenruimte. Lestijden: Kids Jumping (4-12 jaar) is maandag om 14.00 uur, Boksen is op woensdag 15.00 (4-8 jaar) en 15.45 (8-13 jaar), Dance & Fit is donderdag 14.15 (4-6) en 15.00 (7+).

Incasso januari

Omdat wij jullie verschillende alternatieven kunnen bieden, blijven wij volledig incasseren. Daarnaast menen wij dat er weer door jullie de volgende keuzes gemaakt moeten kunnen worden:

1.     Je gaat hiermee akkoord (dan hoef je niets te doen)
2.     Je storneert het afgeschreven bedrag bij de bank en stuurt een mailtje naar info@dorssports.nl)
Houd onze website en socials in de gaten 

Zoals gebruikelijk zullen wij er binnen de mogelijkheden alles aan doen om jullie in beweging te houden en hopen wederom op begrip vanwege de vervelende positie waar we ons met z’n allen in bevinden. We laten ons continu adviseren door onze branchevereniging. Het is afwachten welke compenserende maatregelen de overheid voor fitnessclubs treft. Wij hopen op jullie vertrouwen dat wij deze kwestie integer zullen afhandelen.

En nog maar eens: wij laten de moed niet zakken, samen gaan wij ervoor om fit, gezond én positief te blijven met het hoofd omhoog, borst vooruit en een big smile naar een betere en mooiere toekomst. We willen jullie tot slot voor het afgelopen jaar hartelijk bedanken voor het vertrouwen, geduld, flexibiliteit én support.  🙌

Alvast fijne feestdagen, een goed uiteinde en blijf gezond!

Liefs en groet van team Dorssports