Nieuwsbrief mei

Bekijk hier de nieuwsbrief van mei ☀️  

Lieve Dorssporter,

Ons geduld wordt flink op de proef gesteld, maár, na de persconferentie van afgelopen dinsdag, lijkt de routing richting het openen van fitnessclubs helder. In deze nieuwsbrief aandacht voor het openingsplan van de regering, uitbreiding lesaanbod Dorskids, het programma “Actief na Corona”, leefstijlcoaching, uitbreiding vrije fitness, enquête en de incasso van mei.

Stappenplan opening

In de eerste fase mogen de terrassen en winkels open, het hogere onderwijs mag weer fysiek les volgen en de avondklok vervalt. Wanneer dit heeft plaatsgevonden is het aannemelijk dat twee weken later fitnessclubs open mogen en er gesport mag worden met grotere groepen in de buitenlucht. Uiteraard met bekende maatregelen, zoals een maximale capaciteit per ruimte, voldoende afstand, reinigen van materialen e.d. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en blijven je informeren. Link routekaart.

Jumping fitness bij Dorskids

Naast de populaire boks- en danslessen breiden wij vanaf maandag 10 mei het rooster van Dorskids uit met Jumping Fitness (fitness op een trampoline)! Door spellen en fysieke activiteiten wordt er gewerkt aan de gezondheid van de kinderen. Daarnaast is het ook nog eens super leuk! Er zijn 2 leeftijdsgroepen (afhankelijk van de fysieke en motorische ontwikkeling); 5-8 jaar (16:00 uur) en 9-12 jaar (17.00 uur). Deze prachtige uitbreiding hebben wij kunnen realiseren door samenwerking met Jumping Fitness Heiloo. Wil jij het ook een keer proberen? Schrijf je dan in voor een proefles op maandagmiddag 10 mei door een mail te sturen naar info@dorssports.nl

Actief na corona

Voor revaliderende ex-coronapatiënten start Dorssports het “Actief na Corona” programma. Hiervoor is door brancheorganisatie NL Actief een begeleidingsprotocol opgesteld waardoor wij als preventiecentrum het programma mogen uitvoeren o.l.v. onze bewegingsdeskundigen. Met ‘Actief na corona’ geven wij invulling aan het maatschappelijk vraagstuk om revaliderende coronapatiënten te begeleiden naar meer kwaliteit van leven. De restschade die ontstaat als mensen ziek zijn geworden door het coronavirus, gaat helaas niet zomaar weg. De ziekte verloopt grillig en is per persoon anders. Bel of mail ons bij interesse voor een vrijblijvende intake.

Leefstijlcoach bij Dorssports

Vanaf deze week kun je je aanmelden voor het inloopspreekuur van Leefstijlcoach Nicole Weijling-Dissel. Wil je fit en gezond zijn, lekker slapen en wakker worden vol energie? Ben je momenteel te zwaar, vermoeid, heb je overgangsklachten of slaap je slecht? Oftewel, geeft jouw lichaam signalen die jou iets willen vertellen? Reserveer dan via de app voor een gratis en vrijblijvende intake op maandag 18:00 uur, 18:15 uur, 18:30 uur of 18:45 uur.

Uitbreiding vrije fitness

Wegens de afschaffing van de avondklok kun je vanaf deze week op maandag, dinsdag en donderdag een uurtje langer vrij trainen. Alle trainingsmomenten staan in de My Wellness App.

Let op! Koningsdag zijn we gesloten. Proost op de Koning!

Enquête

Jouw mening telt! Daarom sturen wij binnenkort al onze leden een uitgebreide Dorsenquête, waarmee we ons samen met jullie op de toekomst willen voorbereiden.

Incasso deze maand

Omdat wij steeds meer activiteiten kunnen bieden, willen wij ook deze maand 50% van de lidmaatschapskosten incasseren. Daarnaast menen wij dat er door jou wel keuzes gemaakt moeten kunnen worden. Zie keuzes op de website.

  1. Je gaat hiermee akkoord (dan hoef je niets te doen)
  2. Je steunt ons door handmatig het bedrag aan te vullen middels overschrijving;
  3. Je stuurt ons een mailtje dat wij je huidige lidmaatschap met één maand als ‘sporttegoed’ kunnen verlengen;
  4. Je stuurt ons een mailtje dat je je lidmaatschap wilt bevriezen.

Let op, bij kinderen incasseren wij wel het volledige bedrag. Zij kunnen namelijk als vanouds bij ons hun favoriete lessen volgen, van Dance & Fit tot zaktrainingen. En vanaf maandag 10 mei dus ook JUMPEN!

Blijf positief!

Blijf ons volgen via de website, social media, de My Wellness App en de nieuwsbrieven. Wanneer je vragen, op- en of aanmerkingen ofwel tips hebt, laat het ons alsjeblieft weten via info@dorssports.nl 🙌

Liefs en groet van team Dorssports