Nieuwsbrief april

Bekijk hier de nieuwsbrief van mei.

De klok gaat een uur vooruit, de sneeuwklokjes maken plaats voor de krokussen en voordat je het weet lig je weer op het strand. Tijd om aan de slag te gaan met de WOM van april: zoveel mogelijk wall balls in 1 minuut. Vrouwen 4 kilo, mannen 6 kilo.

Goed nieuws! Vanaf 2 april is de fitness bij TCH weer open!

Wil jij wat kilo’s kwijt of een strakker lijf voordat je de zon in gaat? Dan is een personal training wel wat voor jou!  Lees meer.

Team Dorssports
__________

Ton gaat met pensioen

Onze spinninginstructeur Ton Duin (75) gaat nu echt met pensioen! Na 18 jaar ziel en zaligheid in zijn lessen te hebben gestopt is het tijd om de spinningfiets aan een collega over te dragen. Vanaf 4 april neemt Sandra de les over.

Openingstijden en lessen met Pasen

We zijn 1e paasdag gesloten. Sportief zijn op 2e paasdag? Kom je chocolade eieren verbranden in de RPM om 9.00 uur, circuittraining om 09.00 uur of BodyPump om 10.00 uur. We zijn open van 07.00 tot 14.00 uur.

Niet vergeten: zomertijd!

Op 31 maart 2024 gaat de klok ’s nachts om 2.00 uur een uur vooruit. Check daarom goed de tijd voordat je naar de club komt.

Parkeren op 14 april niet mogelijk

Op zondag 14 april is het niet mogelijk om te parkeren op het parkeerterrein vanwege de PCC Maalwater Run.

Gesloten op Koningsdag

We zijn gesloten op Koningsdag, zaterdag 27 april. Zondag 28 april staan de deuren weer voor jullie open om de tompoucen eraf te sporten. Tot dan!