Nieuwsbrief april

Bekijk hier de nieuwsbrief van april.

De lente is weer begonnen! Tijd om weer buiten te gaan sporten. Wat dacht je van een bootcamp op het strand of een circuittraining buiten bij ons op het terrein naast je vertrouwde training op de club? Verder onthullen we de winnaars van de afgelopen WOM én een nieuwe uitdagende workout. Dit én nog veel meer lees je in deze nieuwsbrief.

Fun voor de kleintjes bij Dorskids
Wist je dat ook kinderen v.a. 4 jaar bij Dorssports prima terecht kunnen?  Voor deze jongste kidshebben we een speciaal jeugdabonnement, waarmee ze kunnen boksen, trampolinespringen én dansen.

Kidsboksen. Op woensdag- en vrijdagmiddag hebben we ‘Kidsboksen’ op ons roosterstaan. Een leuke workout  waar de kids weerbaarder en zelfverzekerder door worden. Deze sportieve, stoere uitdaging is “kicken” met een hoop fun. De lessen worden gegeven door Julia.
Dors Dance Fit. Kom je meedansen op de leukste muziek? Bij Dance-fit maken we van elke les een feestje. We wisselen dansjes af met spelletjes en iedereen is welkom. Elke maandagmiddag verzorgt ervaren dansinstructrice Alyza speciale, eenvoudige danslessen.
Jumping Fitness. Ook geven wij Jumping Fitness (fitness op een trampoline). ⁠Door spellen en fysieke activiteiten wordt er gewerkt aan de gezondheid van de kinderen. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk.⁠ De lessen worden op maandag gegeven door Melanie.
Wil jij het ook een keer proberen? Leden én niet leden zijn welkom. Schrijf je in voor een proefles door een mail te sturen naar info@dorssports.nl met je naam en leeftijd.⁠

Sporten zonder zorgen om de kinderen 
De kinderopvang is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.45 tot 11.15 uur.⁠Moeders e/o vaders kunnen ’s morgens fijn een groepsles volgen, in de fitness sporten of in de sauna relaxen, terwijl de kinderen o.l.v. onze lieve “oppasjuffen” kunnen spelen. Reserveer snel je plekje, telefonisch of bij de balie. VOL = VOL ⁠⁠

Winnaars van afgelopen WOM en nieuwe uitdagende WOM!
De afgelopen maand was de opdracht luid en duidelijk: blijf zo lang mogelijk hangen. Jullie inspanningen waren fantastisch en we mogen Dylan en Sharon blij maken met een maand gratis sporten. Verzilver jullie prijs aan de balie.

WOM van april 
Zo lang mogelijk planken! Zorg voor een bewijs van deelname of laat iemand jouw tijd bevestigen. Om het zo eerlijk mogelijk te maken, hanteren wij twee categorieën: mannen en vrouwen. De twee personen die het langst kunnen planken hangen, winnen een maand gratis sporten. Je hebt tot het einde van de maand om de workout te doen én je tijd te verbeteren.⁠

Heerlijk buiten sporten 
Trainen in de buitenlucht, hoe heerlijk is dat? Doe een keertje mee met een van onze bootcamps. In een paar jaar is bootcamp uitgegroeid tot een extreem populaire manier van sporten en wij kunnen ons goed voorstellen waarom. Het is een groepstraining waarbij je conditie- en verschillende krachtoefeningen combineert. De bootcamps worden gegeven bij ons in de Dorstuin én in Egmond aan Zee. Op het strand maken we dankbaar gebruik van alles wat het strand en de duinen te bieden hebben, waaronder bankjes, trappen en klimrekken.
Is de Bootcampclub iets voor mij? Het fijne aan bootcamp is dat je alle oefeningen aan kunt passen aan je eigen niveau. Bootcamp is dus voor iedereen een fijne manier van bewegen. En doordat je niet ‘vastzit’ aan een apparaat en bij de oefeningen je eigen gewicht gebruikt, train je meerdere spiergroepen tegelijkertijd. Elke les wisselen we conditionele oefeningen af met krachtoefeningen en soms heb je ook elkaar nodig om oefeningen uit te voeren. Bootcamp is daardoor lekker veelzijdig!
Wanneer kan ik meedoen met de Bootcampclub? Elke maandagavond 19.30 uur & vrijdagochtend 09.00 uur verzamelen we bij de hoofdafgang in Egmond aan Zee voor een nieuwe, verrassende bootcamptraining. Goed nieuws: vanaf 1 april start ook de bootcamp opwoensdagochtend 09.00 uur weer. Vertrek vanaf Dorssports.

Wijzigingen lesrooster
Wegens groot succes is er een extra les Dorscross. Vanaf woensdag 30 maart kan je – naast de populaire les op zaterdagochtend- op elke woensdagavond om 19.00 uur een les Dorscross volgen van Bastiaan. ⁠

Open Dorssports Padel Event groot succes
Wij zijn volop aan het nagenieten van het Open Dorssports Padel Event! Het was weer ouderwets gezellig, iedereen bedankt voor jullie komst. Speciale dank aan Os Steakhouse, Juriaan Singles, The Cubs, Frankvally, Sikkelerus Light Sound Effects, Monkey Town Alkmaar, Kits Oonline, Plaza Padel en Team Dorssports.

Lieve groet,
Team Dorssports