Nieuwe maatregelen voor het bezoek aan sportscholen

Dit betekenen ze voor jou!

We blijven open!
Het is je vast niet ontgaan: vanaf zaterdag 6 november a.s. gelden er nieuwe maatregelen voor het bezoek aan sportscholen. Deze lichten we graag toe, zodat je weet wat je te wachten staat.

Jouw gezondheid staat voorop
Deze nieuwe maatregel weerhoudt ons er niet van om ons te blijven inzetten voor jouw gezondheid. We hopen dat je hetzelfde doet en juist nu investeert in jouw conditie en weerstand. Onze instructeurs staan in ieder geval klaar om je te helpen in de club of thuis, bij het buiten sporten of tijdens een van onze online (groeps)lessen.

Maatregelen per 6 november
We mogen openblijven en zijn blij dat de overheid sporten stimuleert. Echter hebben we vanaf zaterdag 6 november enkele maatregelen waaraan wij ons houden.

QR-code toegangsbewijs verplicht
Vanaf zaterdag 6 november a.s. mogen we je alleen nog toegang tot de club verlenen op vertoon van een geldige QR-code. Bij de entree scant een medewerker de QR-code. Groen licht? Dan kan je genieten van jouw groepsles, fitnesstraining, wellnessbezoek of van een lekkere kop koffie of verse smoothie in onze bar. De QR-code maatregel geldt niet voor jongeren onder de 18 jaar. Meer informatie over de Corona app en de QR-code vind je op www.coronacheck.nl. Uiteraard kan je met vragen ook bij ons terecht.

* De groepslessen zijn toegankelijk! Je kunt jouw favoriete les reserveren in de app.
* De kleedruimtes zijn volledig open. De douches zijn toegankelijk.
* De wellness is toegankelijk.
* De kinderopvang is geopend. Reserveer jouw plekje bij de receptie, zoals je gewend was!
* Geniet van een kopje koffie of thee, heerlijk in de bar.
* Toestellen en attributen na gebruik schoonmaken is verplicht, net als het gebruik van een handdoek.

Dorssports, een veilige omgeving voor iedereen
* Was vaak je handen;
* Hoest en nies in je elleboog;
* Geef elkaar de ruimte en denk aan 1,5 meter afstand;
* Registreer je bezoek met onze clubpas;
* Er wordt vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd;
* Klachten? Blijf thuis en laat je direct testen.

Sportlessen voor thuis 
Sporten bij Dorssports is meer dan alleen het bezoeken van de club. In de MyWellness app staan allerlei lessen die je thuis kunt volgen. Op ons YouTubekanaal vind je allerlei video’s van onze eigen instructeurs. Mis je een video? Laat ons dit weten via info@dorssports.nl.

Sporten zonder QR-code?
Ben je niet gevaccineerd en/ of wil je je niet laten testen? Dan kan je naast onze online lessen ook gewoon onze buitenlessen volgen. We zijn bezig om ons buiten lesaanbod uit te breiden zolang de huidige regels van kracht zijn.

Circuittrainingen
Een training van drie kwartier waarbij je traint op kracht en uithoudingsvermogen met fitnessmaterialen. In deze training komen alle spieren in het lichaam aan bod. Check de app voor de tijden.

Hardlooptrainingen
Regelmatig verzorgen wij hardlooptrainingen in samenwerking met meervoudig wereldkampioen hardlopen Nicole Weijling-Dissel. Nicole geeft maandagavond op de baan en op zaterdagochtend in de duinen hardlooptraining, volgens de RIVM-richtlijnen.

Bootcamps
Hierbij train je het hele lichaam op kracht en uithoudingsvermogen in de buitenlucht. Enthousiast geworden? Reserveer dan snel jouw plekje in de app!

DorsCross
DorsCross is afgeleid van het bekende CrossFit. Het is een combinatie van gewichtheffen, lichaamsgewicht oefeningen en cardio. En in elke training staat de WOD (Workout of the Day) centraal. Zien we je zaterdag?

Zien we je snel in de club of bij één van onze buitenlessen?
Liefs en groet van team Dorssports