Nieuwe collega: Jeannette Oostindie

We stellen haar graag aan je voor.

“Hoi, ik ben Jeannette Oostindie en eind van deze maand zal ik starten bij de Dors als yoga docent.
Ik geef vijf jaar FlowYoga, een yogavorm die het meest lijkt op Vinyasa yoga. Karakteristiek aan Flowyoga is de actieve maar zachte en vrijere benadering van de houdingen. In de lessen is er een mooie afwisseling tussen de dynamische en statische houdingen. Hierdoor is de belasting voor je lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor beginners en gevorderden. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende, in een rustige, zachte flow ondersteund door je ademhaling

Als docent van deze vloeiende yogavorm wil ik mijn enthousiasme over de helende kracht van yoga overbrengen. Yoga kan iedereen iets goeds brengen, voor de een is dat puur ontspanning, voor de ander kracht & lenigheid, verdieping in het leven of simpelweg plezier!

Yoga leert je bewust te worden van je lichaam, wat ervoor gezorgd heeft dat ik door het dagelijks beoefenen van yoga, snel spanning in mijn lichaam kan ervaren en daar naar kan handelen door bepaalde oefeningen te doen én door te kijken wat de spanning veroorzaakt. Mijn jarenlange rugklachten heb ik hierdoor onder controle.

Ik ben getrouwd en wij hebben twee kinderen, die allebei voetballen ⚽️. Naast dat ik graag mensen help via de yoga, begeleid ik ook graag mensen in mijn psychotherapie praktijk Mooissst, een prachtige aanvulling op het lichaamswerk van yoga.

Ik kijk uit om jullie te ontvangen in mijn yogalessen.

Warme groet,
Jeannette”