Nieuw: Dorssports Private Gym

Wat kan je verwachten?

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de gloednieuwe Dorssports Private Gym begin september klaar zal zijn. Je hebt onze timmerman Ed vast al horen klussen. We kunnen nauwelijks wachten om je binnenkort te verwelkomen in deze prachtige ruimte, die niet alleen groter is, maar ook voorzien zal zijn van nieuwe apparatuur en faciliteiten.

Dorssports Private Gym vernieuwd
Met meer ruimte en gloednieuwe apparaten bieden we een stimulerende omgeving die perfect is voor Personal Training en Private Group Training. We hebben twee aparte ruimtes gecreëerd die tot één grote ruimte gemaakt kan worden. Zo kan er met de schuifdeuren dicht een Private Group Training en een Personal- of Duo Training naast elkaar gegeven worden. Dit biedt flexibelere tijden om te trainen en zorgt ervoor dat 1-op-1 training nog steeds persoonlijk is.
Of je nu een beginner bent die wat begeleiding nodig heeft, een ervaren sporter die zijn prestaties wil verbeteren, of ergens tussenin, onze deskundige Personal trainers staan klaar om je te ondersteunen.

De voordelen van Personal Training
Wij willen in de nieuwe Private Gym iedereen de mogelijkheid bieden om zijn of haar doelen te behalen. Wij bieden pakketten aan waarbij je 1 of meerdere keren per week met een trainer aan de slag gaat die je helpt een gezonde(re) levensstijl te creëren met bijbehorende structuur.

Personal training biedt een scala aan voordelen die verder gaan dan alleen fysieke resultaten. Met de persoonlijke aandacht en begeleiding van een professionele trainer kun je een trainingsplan ontwikkelen die op maat is gemaakt voor jouw behoeften en doelen. Met jouw personal trainer creëer je een stok achter de deur die jou net dat extra beetje motiveert.

De voordelen van Private Group Training
Bij Private Group Training geniet je van de voordelen van Personal Training maar dan in een groep. De groepsdynamiek creëert een positieve sfeer waarin je elkaar kunt aanmoedigen en inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Actie
Denk jij er na de zomer aan om (nog meer) aan jouw gezondheid te werken en klinkt bovenstaand verhaal als iets wat jij nodig hebt? In september zullen wij 2 weken lang vrijblijvend trainingen aanbieden in een groepsgrootte van maximaal 6 personen met daarnaast een korting op het abonnement wanneer je start. Deze trainingen vinden plaats in de nieuwe Private Group Gym op:
Maandag 19:00
Dinsdag 19:00
Donderdag 19:00
Vrijdag: 8:00

Vol=Vol
Interesse of vragen? Spreek Bastiaan of Nick aan op de club of stuur een mailtje zodat wij in contact met je kunnen komen.

Geniet nog even van de zomer en tot snel in de club!
Sportieve groet,

Team Dorssports