Maak kennis met onze ijzersterke stagiaires 

Rick, Ole, Justin en Bas, stellen zich graag aan je voor.

Rick
“Mijn naam is Rick Lek, ik ben 19 jaar oud en kom uit Egmond aan Zee. Mijn hobby’s zijn voetbal, fitness en afspreken met vrienden. Ik volg de opleiding Sport en bewegen niveau 4 op het Horizon college Alkmaar. Voor het keuzedeel fitness loop ik stage bij Dorssports en ga hier met veel plezier heen. Ik hoop hier veel te gaan leren over fitness!”

Ole
Ik ben Ole van Toornburg, 19 jaar en woon in schagen. In ben 22 september 2021 begonnen met mijn stage bij Dorssports. Dit doe ik voor de opleiding sportkunde InHolland in Haarlem. Na mijn opleiding wil ik graag zelf personal training lessen geven. En in mijn vrije tijd hou ik ervan om te voetballen en tennissen.”

Bas
Ik ben Bas de Laleijne, ben 19 jaar oud en kom uit Egmond aan Zee. Ik zit op het CIOS Haarlem het derde leerjaar en loop dit jaar stage bij Dorssports. In mijn vrije tijd doe ik aan met judo en fitness.

Justin 
Aangenaam, ik ben Justin Weening uit Heiloo. Mijn nieuwe passie is sporten en wil er veel in gaan leren. Momenteel studeer ik het CIOS in Haarlem waar ik het profieldeel fitness volg. Dit aankomende jaar ga ik mijn kennis verbreden met de hulp van Dorssports, daarnaast ben erg gemotiveerd en heb zin om er het beste van te maken.