Maak je klaar voor de opening van TCH

‘Enthousiasme spat ervan af’

Eerder dit jaar (her)opende TCH haar deuren aan de Zevenhuizerlaan voor fitnessfans – en inmiddels weten ook liefhebbers van CrossFit, HYROX en weightlifting het iconische pand op hun duimpje te vinden. De openingsweek van ‘The Box’ halverwege april was dan ook een groot succes. “Waanzinnig om te zien dat er zoveel animo is voor dit unieke sportconcept. Komende week is er nog volop de mogelijkheid om proeflessen te volgen. Kom vooral vrijblijvend kennismaken!” aldus clubmanager Bastiaan de Graaff. 

Fitnessen kan dus inmiddels alweer ruim twee maanden op deze beroemde locatie; en nu kun je op de Zevenhuizerlaan ook terecht voor een pittige CrossFit of HYROX-sessie. Dit laatste is een intensieve (en bijzonder populaire) fitnessvorm die hardlopen met functionele krachtoefeningen combineert. Ook in Heiloo en omstreken blijkt deze trainingsvorm enorm in trek, want de proeflessen worden geboekt als warme broodjes.

‘Enthousiasme spat ervan af’

TCH- en Dorssports-eigenaar Marcel Frank: “We zijn inmiddels een week onderweg en het is te gek om te zien hoeveel sportliefhebbers binnen komen lopen om kennis te maken en onze CrossFit Box te beleven. Het enthousiasme spat ervan af. Wegens groot animo hebben onze gecertificeerde en ervaren trainers ook deze week extra ruimte in hun agenda’s vrijgemaakt voor proeftrainingen.” Ben je benieuwd en wil je geheel vrijblijvend een van de exclusieve lessen in kleine groepen ervaren? Mail dan naar info@trainingscentrumheiloo.nl.

Voor iedereen die komende week lid wordt, heeft TCH een mooie openingsactie in petto. Kersverse leden krijgen 5% korting op de abonnementsprijs én kunnen gratis gebruikmaken van de app. Op 1 mei start het reguliere groepslesrooster.

De ‘Grande Opening’ staat een maand later gepland. Zondag 2 juni ben je van harte welkom bij TCH voor verschillende demo’s en activiteiten – evenals een barbecue. Hierover later meer. Ga naar www.trainingscentrumheiloo.nl of de socials van TCH en Dorssports voor het groepslesrooster en laatste nieuws. Of wandel gerust eens binnen bij een van de locaties. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@trainingscentrumheiloo.nl