Lezing: Van ‘Big Mama’ tot Wereldkampioen

Een inspiratie beleef lezing mét veel waardevolle informatie mbt gezondheid en vitaliteit.

Locatie: Heiloo, Maalwater 2 (Dorssports)
Datum 30 april 2022 – 14:00 uur (tot ongeveer 17:00 uur)
Door: Gediplomeerd OERsterk-coaches Nicole Weijling-Dissel en Ilse Jaspers

Kom naar de OERsterke beleef-lezing, waar wijsheden uit de topsport en de kracht van het zelf ervaren samen komen.

Gediplomeerd OERsterk-coaches Nicole Weijling-Dissel en Ilse Jaspers nemen je een paar uurtjes mee op de weg naar gezonder, fitter en mooier leven.

Doe je voordeel met de vele inzichten, tips en adviezen die je krijgt voor een fit, sterk en ontspannen lichaam en hoofd.

Nicole vertelt haar inspirerende en persoonlijke verhaal. Ze zoomt in op de periode waar ze van een 40 jarige vrouw met zwaar overgewicht haar leven omgooide en het schopte tot wereldkampioen hardlopen.

Ilse zal op enthousiasmerende wijze de deelnemers uitnodigen om d.m.v. diverse oefeningen en heldere uitleg eigen patronen onder de loep te nemen. Kortom het wordt een leuk uitje met waardevolle informatie èn stof tot nadenken.

Voor wie?
Voor iedereen die zichzelf meer gezondheid, veerkracht en energie gunt, maar ook bereid is om zelf tijd en energie te stoppen in zich beter voelen.

Prijs?
Tot de zomer 2022 slechts voor 22,50- pp. Dit is inclusief koffie, thee, water en lekkers. Bij een groep van minimaal 15 personen gaat de beleef-lezing door.

Nog even uitstellen om aan te sluiten?
Beter van niet. Deze losse, voor iedereen toegankelijke beleef-lezingen worden slechts een aantal keren aangeboden.Daarna zijn wij alleen nog exclusief te boeken voor bedrijven, organisaties en groepen als losstaande lezing of als onderdeel van een coachingstraject.

Wil jij deze kans niet missen?  

Boek NU jouw ticket: https://fitmetnicole.nl/product/lezing/

Openingstijden Dorssports Pasen