Informatie over de incasso van maart

Lees hier meer over de incasso.


Wat hadden wij jullie weer graag in de club ontvangen. Helaas moeten wij voorlopig nog dicht blijven. Toch is er hoop! En zeker als het gaat om met z’n allen weer te gaan sporten. De roep daarover neemt dagelijks toe en dat galmt ook door naar Den Haag. Nu steeds meer maatregelen worden versoepeld, hopen wij binnenkort onze deuren te openen.

Sporten is nu belangrijker dan ooit. Wij doen er alles aan om steeds een passend aanbod te realiseren en om die reden blijven wij ons lesrooster wekelijks uitbreiden: van live-lessen naar on-demand lessen en van circuittrainingen bij ons op het terrein naar kidslessen en zelfs vrij trainen in onze overkapte buitenruimte.

Wij zullen samen met jullie blijven schakelen om zo iedereen tevreden te stellen. Het is dan ook fijn om zoveel positieve reacties, steun en loyaliteit te mogen ontvangen. Nu er nog steeds onzekerheid bestaat over de ‘heropening’, incasseren wij deze maand 50% van je lidmaatschapskosten. Daarnaast menen wij dat er door jullie de volgende keuzes gemaakt moeten kunnen worden:

1.     Je gaat hiermee akkoord (dan hoef je niets te doen)
2.     Je steunt ons door handmatig het bedrag aan te vullen middels overschrijving;
3.     Je stuurt ons een mailtje dat wij je huidige lidmaatschap met één maand als ‘sporttegoed’ kunnen verlengen;
4.     Je stuurt ons een mailtje dat je je lidmaatschap wilt bevriezen.

Zoals gebruikelijk zullen wij er binnen de mogelijkheden alles aan doen om jullie in beweging te houden en hopen wederom op begrip vanwege de vervelende positie waar we ons met z’n allen in bevinden. Blijf ons volgen via de website, social media, de My Wellness App en de nieuwsbrieven. Wanneer je vragen, op- en of aanmerkingen ofwel tips hebt, laat het ons alsjeblieft weten via info@dorssports.nl.

En nog maar eens: wij laten de moed niet zakken, samen gaan wij ervoor om fit, gezond én positief te blijven met het hoofd omhoog, borst vooruit en een big smile naar een betere en mooiere toekomst… 🙌

Liefs en groet van team Dorssports