Informatie over de incasso van januari

Lees hier meer over de incasso.

 Dit jaar worden wij, net als vele andere ondernemingen, flink op de proef gesteld. Gelukkig hebben we een achterban die ondanks de maatregelen en lockdown ons trouw is gebleven, daar zijn wij erg dankbaar voor. Om ook in 2021 alle lessen en andere sportactiviteiten te kunnen blijven continueren hebben we jullie hard nodig.

Per keer bekijken we de situatie en maken we een zorgvuldige afweging. Eerder dit jaar hebben we besloten, om 2.5 maand niet te incasseren. Hierop kregen we hartelijke en positieve reacties maar velen gaven aan gewoon door te willen betalen. Dit gegeven, het advies vanuit de brancheorganisatie en om de (online)service te kunnen blijven bieden, is voor ons reden om de incasso van de abonnementen in januari door te laten gaan. Wij gaan uit van jullie begrip.

Wij zijn ervan overtuigd dat we samen sterker uit deze periode gaan komen. Dus voor de komende weken: blijf in beweging en doe mee met ons ‘online aanbod’. Wij gaan uit van heropening op 20 januari en zien jullie dan graag terug in onze club. We kunnen niet wachten!

Voor nu: take care en houd de website, social media en nieuwsbrieven in de gaten.

Veel gezondheid, liefde en geluk gewenst voor 2021!

Lieve groet van team Dorssports