Informatie over de incasso van februari

Lees hier meer over de incasso.


Ondanks deze waardeloze coronatijd worden wij toch hoopvoller dankzij de vaccins en rekenen wij er spoedig op elkaar weer te zien. Natuurlijk is het heel vervelend dat het kabinet de lockdown verlengd heeft en we daarom onze deuren nog niet kunnen openen: niet alleen voor jullie maar ook voor ons. Sporten is voor ons allemaal super belangrijk en daarom doen wij er alles aan om steeds weer een passend aanbod te vinden. Om die reden breiden wij ons lesrooster wekelijks uit: van live-lessen naar on-demand lessen en van circuittrainingen bij ons op het terrein naar kidslessen.

Zeker, wij blijven constant schakelen en doen dit samen met jullie. Mede dankzij jullie feedback willen wij iedereen tevreden stellen. Wij ontvangen dan ook veel positieve reacties, veel loyaliteit en steun. Onze dank hiervoor, want dat doet ontzettend goed!

De afgelopen maand ging de overgrote meerderheid akkoord met de volledige incasso. Nu er onzekerheid bestaat over de ‘heropening’, hebben wij 50% van je lidmaatschapskosten geïncasseerd. Daarnaast menen wij dat er door jullie de volgende keuzes gemaakt moeten kunnen worden:

1.     Je gaat hiermee akkoord (dan hoef je niets te doen)
2.     Je steunt ons door handmatig het bedrag aan te vullen middels overschrijving.
3.     Je stuurt ons een mailtje dat wij je huidige lidmaatschap met één maand als ‘sporttegoed’ kunnen verlengen
4.     Je bevriest je lidmaatschap door het afgeschreven bedrag zelf te storneren bij je bank

Wij blijven er binnen de mogelijkheden alles aan doen om jullie in beweging te houden en hopen op begrip aangaande de vervelende positie waar wij ons allen in bevinden. Blijf ons volgen via de website, social media, My Wellness App en nieuwsbrieven. Als je vragen, opmerkingen of tips hebt, laat het ons weten via info@dorssports.nl

Wij laten de moed niet zakken. Samen gaan wij ervoor om fit en gezond te blijven met het hoofd omhoog en borst vooruit naar een betere toekomst! 🙌

Liefs en groet van team Dorssports