Heilooërs organiseren nachtspinningmarathon voor KiKa

Doe je ook mee? Huur dan een fiets 👏⁠

Op vrijdag 20 augustus vanaf 21.30 uur fietsen Ron, Frans en Menno het donker in voor KiKa. Fiets je met ze mee? Huur een fiets bij Dorssports voor de nachtspinningmarathon in de buitenlucht, en draag fietsend en zwetend een financieel steentje bij aan dit goede doel. Vergeet je verlichting niet!

“In onze omgeving zijn er nog steeds dierbaren die de diagnose kanker krijgen. Nadat wij op de radio hoorden over de Giro di KiKa hebben wij het plan bedacht om hieraan mee te doen, fietsen naar de top van de Passo dello Stelvio in Italië. We denken nog niet aan de tocht van 43 kilometer met een loodzware klim van ruim 21 kilometer, de vele haarspeldbochten en een hoogteverschil van 1.600 meter. Als onze dierbaren de kracht hebben om tegen die rotziekte te vechten, dan moeten wij onze kracht ook inzetten, dachten wij. Na de marathon gaan wij, op 3 september in Italië, verder fietsend de strijd tegen kanker aan.”

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 95%. Momenteel geneest maar 75%. Op naar steeds minder donkere dagen voor alle kinderen en volwassenen met kanker! Iedereen is welkom, ook om aan te moedigen. Wil je fietsen? Voor reservering of meer informatie mail je naar administratie@dorssports.nl of bel 06-12558038.

Niet fietsen, maar wel graag sponsoren? Dat kan via de website girodikika.nl (bij deelnemers even zoeken naar Menno Meijer).

Ron van Senten, Frans van Senten en Menno Meijer.