Hardlooptrainingen o.l.v. Nicole Weijling-Dissel

Wil je starten met hardlopen? Dan is dit jouw kans!

Het afgelopen jaar hebben we al eens in samenwerking met meervoudig wereldkampioen hardlopen Nicole Weijling-Dissel hardlooptrainingen verzorgd. Momenteel kunnen er helaas geen groepslessen worden gegeven, maar er kan en mag buiten wel lekker worden getraind. Daarom geeft Nicole maandagavond op de baan en op zaterdagochtend in de duinen hardlooptraining, volgens de RIVM richtlijnen. Wil je starten met hardlopen? Doe dan mee!

De training wordt vooraf gegeven in de app. De lopers kunnen dit op hun eigen moment zelfstandig of in tweetallen gaan doen. Wil je toch liever tips in het echt? Ook dit is mogelijk! Nicole is altijd op locatie aanwezig. Op maandagavond bij Trias op de baan is Nicole aanwezig van 18:30 tot 20:30 uur. Zaterdagochtend in de Duinen is Nicole aanwezig van 09:50 tot 11:30 uur. Je vindt haar tussen Egmond en Bergen in, tegenover Gasterij ’t Woud. Start Woudweg, Bergen
Parkeerplaats PWN.  Let er dan wel op dat je alleen komt, omdat je niet met meer dan twee personen bij elkaar mag staan. Je kunt Nicole gewoon aanspreken en alles vragen wat je wil.

Nicole werkt met een vast schema voor een juiste trainingsopbouw om blessure risico te minimaliseren.

  • Voorgerecht (WU – inlopen, oefeningen, loopscholing)
  • Pre- hoofdgerecht (versnellingen / steigerungs)
  • Hoofd-gerecht – (kern van de training)
  • Hoofdgerecht II (soms, altijd kort en lekker)
  • Nagerecht / Toetje (CD – uitlopen en evt rekken/strekken)

Meld je vooraf aan en kom langs op de maandagavond (baan) en of zaterdag ochtend (duin) en krijg de instructies waarmee jij rustig en verantwoord kunt starten. Enthousiast? Stuur dan een mailtje naar info@dorssports.nl en wij nemen contact met je op. Als je wil kunnen we zorgen voor een (ervaren) loopmaatje. Wel zo gezellig!