Geef je op voor de hardlooptraining van Nicole!

Na het succes van vorig jaar geeft wereldkampioene Nicole Weijling-Dissel opnieuw een hardlooptraining!

Het afgelopen jaar hebben we al eens in samenwerking met meervoudig wereldkampioen hardlopen Nicole Weijling-Dissel een hardlooptechniektraining in het Heilooërbos verzorgd. Een razend succes, en daarom verzorgt Nicole op donderdag 4 juli gewoon nóg een keer zo’n toffe training!

Nicole: “Het doel van deze training is om mensen te laten ervaren hoe leuk hardlopen is. Dat buiten hardlopen je energie kan geven. Zelf ben ik ‘slechts’ tien jaar geleden begonnen met hardlopen om 25 kilo aan overgewicht te verliezen. Dat lukte, maar nog belangrijker was voor mij het grote plezier dat hardlopen mij geeft. Van recreant werd ik wedstrijdloper, atlete en inmiddels ben ik o.a. achtvoudig wereldkampioene op de afstanden 800, 1500 en 5000 meter. Ik vind het erg leuk om alle kennis en ervaringen van de afgelopen jaren met anderen te delen.”

Verschillende oefeningen passeren de revue, waaronder oefeningen om beter te leren lopen en oefeningen om de benen op de juiste spanning te brengen. Ook is er veel aandacht voor de techniek van het hardlopen. Denk aan de juiste houding, voetplaatsing, je armen, knie-inzet en meer.

Wil je meedoen, maar kun je nog niet acht minuten achter elkaar lopen in rustig tempo? Kom dan op de fiets, zodat je heen en terug mee kunt fietsen en in het bos gewoon alles mee kunt doen.

De training is voor leden helemaal gratis. Geef je wel even op bij de receptie!
We verzamelen om 09.30 uur bij de koffiebar, waarna Nicole met de groep naar het bos vertrekt.

klusjes dorssports heiloo