Dorssports werkt aan verbetering MyWellness App

Dit betekenen de verbeteringen voor jou.

We zijn bezig met het verbeteren van het gebruik van de MyWellness App. Zo maken we ieders sportbezoek leuker en eerlijker.

Aanmelden lessen 

Je kunt je altijd aanmelden voor groepslessen. Je kunt maximaal drie lessen tegelijk reserveren. Als je een van je trainingen of groepslessen voltooid hebt, komt er weer een plekje vrij. Op deze manier krijgt elk lid de kans om zich aan te melden voor zijn favoriete les.

Voltooien lessen 

Als je een groepsles of training in de zaal voltooid hebt, vink deze af in de app. Ben je het een keer vergeten? Dat kan gebeuren. Neem dan contact op met Dorssports, want dit telt als een no-show.

Afmelden lessen

Je kunt je tot een half uur van te voren afmelden. Zo voorkomen wij last minute afmeldingen of no-shows. Natuurlijk kan het zo zijn dat je een keer met een goede reden verhinderd bent. Laat dit aan ons weten, dan helpen wij je verder. Kom je een keer niet opdagen tijdens een gereserveerde les? Dan telt dit als een no-show.

No-show

Bij 2 keer no-show wordt je account tijdelijk geblokkeerd en kan je geen lessen meer reserveren. Als dit gebeurt, neem dan contact op met Dorssports. Dan helpen we je verder.

Het klinkt misschien wat streng, maar dat is het niet. Iedereen kan gewoon lekker verder sporten – op een eerlijke manier.

Heb je vragen of op- of aanmerkingen n.a.v. dit bericht? Neem dan contact met ons op.

Dorssports is een veilige club voor iedereen!