Dorssports lanceert ‘Dors Dance Fit’

Vanaf half maart breiden we het sportaanbod voor kinderen nog verder uit.

Nieuw: Dors Dance Fit! Naast bokslessen kunnen kinderen t/m 12 jaar die ervan houden om lekker te bewegen op leuke muziek vanaf donderdag 21 maart ook meedoen danslessen speciaal voor kids. Twee weken lang kan je zoon of dochter gratis een proefles komen volgen. Vanaf donderdag 4 april gaan de lessen echt officieel van start.

Miniclub
‘Dors Dance Fit’ bestaat uit twee onderdelen. De ‘Dors Dance Fit Miniclub’ is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Op een speelse manier maken zij kennis met het bewegen en dansen op vrolijke muziek. Een gevarieerde les met ruimte voor een spelletje. Want het belangrijkst is natuurlijk dat de kinderen plezier hebben. Verkleed komen mag en af en toe wordt er zelfs geschminkt! Elk kwartaal kun je als ouder komen kijken naar een klein optreden, om te kijken wat ze de afgelopen weken allemaal geleerd hebben.

Vanaf 21 maart elke donderdag van 16.30 tot 17.15 uur.

Dors Dance Fit jr.
Naast de ‘Dors Dance Fit miniclub’ komt er ook ‘Dors Dance Fit jr.’ voor kinderen vanaf 7 jaar. Bewegen, plezier maken, zweten, conditie opbouwen en helemaal opgaan in de muziek. Verschillende dansstijlen komen aan bod: hiphop, streetdance en dansjes uit beroemde videoclips. De les begint met een warming-up, dan ruim een half uur lekker dansen en spierversterkende oefeningen. En de les eindigt natuurlijk met een cooling down, waardoor iedereen heerlijk lekker relaxed de les weer verlaat.

Vanaf 21 maart elke donderdag van 17.15 tot 18.00 uur.

Gratis uitproberen
Beide lessen worden gegeven door Alyza de Graaf (foto). De eerste twee lessen op donderdag 21 en 28 maart zijn helemaal gratis. Dan kan iedereen lekker komen uitproberen of het goed bevalt! Vanaf donderdag 4 april gaan we echt van start en kan je zoon of dochter met een speciaal jeugdabonnement elke week meedoen aan de leukste lessen speciaal voor kids. Fijn: onder het jeugdabonnement vallen ook de bokslessen voor kinderen! Kijk voor meer informatie op www.dorssports.nl of mail naar info@dorssports.nl.

Op de foto: Dansdocente Alyza de Graaf, die de kidslessen gaat verzorgen:

Dors Dance fit. Dans- en fitlessen voor kinderen

strak naar het strand fitness heiloo