Dit is de planning van de Grand Opening TCH

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte Grand Opening van ons trainingscentrum zal plaatsvinden op zondag 2 juni! Dit wordt een dag vol leuke activiteiten, challenges, eten en drinken en nog veel meer!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte Grand Opening van ons trainingscentrum zal plaatsvinden op zondag 2 juni! Dit wordt een dag vol leuke activiteiten, challenges, eten en drinken en nog veel meer!

Deze dag hebben we verschillende acties en prijzen die je kan winnen! Alleen op 2 juni bieden we een 5 rittenkaart aan voor €50,- euro, hiermee kan je 5 keer deelnemen aan de exclusieve groepstrainingen bij TCH. Sluit jij deze dag een abonnement bij TCH af dan hoef je geen €15,- startkosten te betalen.

Onze nieuwe trainer Raymon Dumont geeft op 2 juni twee StrongFit trainingen. Eén training om 09:00 uur en één training om 10:30 uur, aanmelden kan door te mailen naar info@trainingscentrumheiloo.nl

Benieuwd wat StrongFit is? Klik op de link hieronder, dan legt Raymon je uit wat je kan verwachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Trainingscentrum Heiloo | TCH (@trainingscentrumheiloo)

Na de StrongFit trainingen van Raymon komt HYROX langs om de Physical Fitness Test te organiseren, ook hier kan iedereen zich voor inschrijven! Met de HYROX Physical Fitness Test kan je zien wat jouw fitnessniveau is en waar je op kan verbeteren om uiteindelijk de HYROX Race te doen. Om 12:00 uur start HYROX met de introductie en warming up, dus zorg dat je 11:45 uur alvast aanwezig bent. Aanmelden voor de HYROX PFT kan door te klikken op de onderstaande link:

https://pft.hyrox.com/event/db471dde-000d-45c7-ac37-3a4dc51d9fdd

Om 12.00 uur steken we de BBQ aan voor iedereen die langs komt bij de Grand Opening.  Het wordt een geweldige gelegenheid om samen te komen, te genieten van heerlijk eten en te proosten op ons vernieuwde trainingscentrum. Wees dus van harte welkom om langs te komen en neem vooral je vrienden, familie en kennissen mee naar dit evenement!

Naast de BBQ bieden we ook verschillende drankjes en andere verfrissingen aan, hebben we een smoothie bar waar je heerlijke eiwitrijke smoothies kan halen van Maximum Lifestyle of Orangefit en kan je genieten van een heerlijk ijsje van Di Fiorentina!

Zet dus zondag 2 juni alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent voor een dag vol plezier, inspiratie en gemeenschap. Meer details over het programma zullen binnenkort worden gedeeld, dus houd je inbox en onze sociale media in de gaten.

  • Grand Opening TCH
  • Datum: 2 juni 2024
  • Tijd: 12:00-16:00 uur
  • Adres: Zevenhuizerlaan 116, 1851MZ Heiloo