De nieuwsbrief van januari

Bekijk hier de nieuwsbrief.

Hi lieve Dorssporter,

We kijken ernaar uit om jou weer in onze club te begroeten. Wij hoopten dat dit 19 januari zou zijn, maar helaas heeft de Nederlandse overheid besloten de huidige lockdown te verlengen. Een lockdown hoeft niet te betekenen dat je niet meer beweegt. Integendeel; blijf bewegen. Dat is zo gezond en goed voor je lijf, voor je mind, voor je spirit. Juist nu. Volg bijvoorbeeld één van onze live lessen, stap op de fiets voor onze uitdagende fietsroutes, vraag een wandelmaatje aan of geniet van een Les Mills release. Dit alles lees je terug in deze nieuwsbrief. Wij houden het nieuws van de regering en onze brancheorganisatie NL Actief in de gaten en komen voor het einde van de maand weer bij je terug.

ZOEK JE EEN WANDELMAATJE?

Wandelen is een ontzettend simpele maar uiterst effectieve manier om je gezondheid, humeur en geest een flinke positieve boost te geven! Wandelen kan natuurlijk alleen, maar is ook leuk om met zijn tweeën te doen. Heb je geen wandelmaatje? Stuur dan een mail naar info@dorssports.nl en wij zorgen voor een wandelmaatje.

FIETSROUTES

Wil je fietsen maar weet je niet waarheen? Het team heeft een paar geweldige fietsroutes uitgestippeld.  Het zijn drie fietsroutes van 15, 25 en 30 kilometer. Welke ga jij fietsen? Klik hier voor de routes en meer informatie.

BOOTCAMP CIRCUITS IN DE APP

Bootcamp liefhebbers, opgelet. Vanaf nu zijn er wekelijkse nieuwe bootcamp circuits te vinden in de app.  Voer de circuits uit waar je wilt. Dit kan natuurlijk thuis, maar ook op een bijzondere plek. Wat dacht je van het Maalwater?  Nieuwe week, nieuwe kansen!

SPORTSCHEMA’S VOOR THUIS

Heb je behoefte aan een sportschema voor thuis? ⁠ Stuur dan een mailtje met jouw specifieke wensen naar info@dorssports.nl! ⁠ We zullen je zo snel mogelijk terugmailen. Onze instructeurs helpen je graag!

LIVE LESSEN EN ONLINE LESSEN

We kunnen met trots steeds meer online lessen aanbieden, om jou aan het sporten te houden. De lessen zijn te vinden in de MyWellnessApp van Dorssports. Sporten in tijden van corona is namelijk extra belangrijk! Heb je spullen nodig? Die kan je bij ons lenen. Mail naar info@dorssports.nl. Je hebt de keuze uit een pumpset, een dynaband en een step. OP = OP

EXCLUSIEVE LESSEN VAN LES MILLS

Wij bieden jou als lid van Dorssports de mogelijkheid om de komende 60 dagen GRATIS gebruik te maken van Les Mills On Demand. Een online platform met zo’n 1.000 workouts die je thuis kunt volgen.  Klik hier voor de trial!  Check de app voor nog meer exclusieve lessen!

Lieve groet,

Team Dorssports