#BEACTIVE DAY! Kom je ook sporten?

Op woensdag 21 september 2022 organiseert NL Actief #BEACTIVE DAY!

Van 16 t/m 24 september is het Nationale Sportweek. In heel Nederland organiseren gemeenten, sportbedrijven en sportclubs activiteiten om (nieuwe) sporters op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen. Ook Dorssports doet hieraan mee!

Samen sporten is veel leuker. Neem daarom tijdens de Nationale Sportweek een vriend of vriendin gratis mee. Meedoen is makkelijk: kom samen naar de club en meld je bij de balie. Wij noteren de gegevens van jouw vriend(in) en jullie kunnen direct samen gaan sporten.

Word deze persoon lid? Dan verdien jij als aandrager een maand lang gratis sporten. Fitness is vrije inloop, voor groepslessen dien je telefonisch een plekje te reserveren. VOL = VOL

Op woensdag 21 september 2022 organiseert NL Actief in samenwerking met Les Mills #BEACTIVE DAYOp deze dag staat het plezier en belang van fysieke activiteiten in het zonnetje. Alle mensen die op deze dag komen sporten, kunnen hun naam achterlaten bij de balie. Aan het einde van de week kiezen wij anoniem een prijswinnaar. Er zijn verschillende prijzen te winnen. Denk aan een jaar lang gratis sporten, een personal training sessie of het Body Support traject.

Ook in deze speciale week, op woensdag 21 september, organiseren de buurtsportcoaches en Stichting Trefpunt een Vitale Ouderendag voor alle 65-plussers in Heiloo. Tijdens deze sportdag mogen ook alle 65-plussers gratis bij ons komen sporten op reservering.

Als je toch bij ons op de club bent, doe dan gelijk mee aan de nieuwe WOM: tricep overhead extensions met een gewicht. Heren 10 kilo, dames 5 kilo. Zoveel mogelijk herhalingen tot je niet meer kan. Ook hier valt wat te winnen: de persoon met de meeste herhalingen wint een maand lang gratis sporten.

Met sportieve groet,

Team Dorssports