Small Group Personal Training

In een klein groepje van maximaal vier personen krijg je in onze privéstudio veel aandacht van de personal trainer.

Samen sporten is leuker én werkt hartstikke motiverend!

Nick is al ruim tien jaar actief binnen Dorssports – en geeft nu ook Small Group Personal Training bij Dorssports. Dat is trainen met een groep van maximaal vier personen, met heel veel persoonlijke begeleiding. Binnen 12 weken helpt Nick jou met het bereiken van het gewenste (realistische) resultaat.

Kleine groepen
In de privé personal trainingsstudio van Dorssports verzorgt gecertificeerde trainer Nick Wolven met veel succes personal training en trainingen voor kleine groepen van maximaal vier deelnemers. In deze ‘Small Group Personal Trainingen’ werk je in twaalf weken naar een realistisch doel. Daarbij krijg je veel persoonlijke aandacht van de trainer. Samen sporten werkt natuurlijk ontzettend motiverend en de kosten zijn een stuk lager dan bij een-op-een-begeleiding.

Naast wekelijks trainen in groepsverband, krijg je van voeding- en lifestylecoach Femke Broekman ook voedingsadvies op maat tijdens het traject.

Meten is weten
Naast wekelijks trainen in groepsverband, zetten we in een speciale app voor elke deelnemer een trainingsschema op maat klaar. Zo kunnen we alle bewegingen heel gedetailleerd bijhouden. Dat doen we ook door middel van verschillende metingen in het programma; zowel aan het begin als tussentijds en aan het eind van de twaalf weken. Meten is tenslotte weten!

Sportabonnement
Mocht je met het programma gaan starten, investeer je € 136,- per maand* in jezelf – bij een groepje van vier personen. Daar krijg je dan direct een all-in sportabonnement van ons bij. Dan kun je de rest van de maand onbeperkt meedoen aan alle groepslessen (inclusief boksen, yoga, spinning en veel meer), fitnessen in de zaal en gebruik maken van de kinderopvang en sauna.

* Als je dit jaar nog start, krijg je een fittest twv € 100,- cadeau

– 2 personen Small Group Personal Training:
€ 176 per persoon per maand voor een kwartaal sporten

– 3 personen Small Group Personal Training:
€ 156 per persoon per maand voor een kwartaal sporten

– 4 personen Small Group Personal Training:
€ 136 per persoon per maand voor een kwartaal sporten

(Genoemde tarieven zijn de tarieven voor Dors-leden. Niet leden betalen totaal € 156,- extra)

Topsporters
Leuk detail: afgelopen maand is de privéstudio uitgebreid met de allernieuwste apparatuur van Technogym. Door het enorme scala aan mogelijkheden wordt trainen zo nog eens extra leuk. Ook diverse topsporters waaronder de zusjes De Witte maken inmiddels gebruik van de ruimte en apparatuur. Deelnemers aan het twaalf wekenprogramma mogen uiteraard van al deze gloednieuwe apparatuur gebruik maken.

Mogelijkheden
Hoef je niet per se deel te nemen aan het programma, maar wil je wel een keer van top tot teen gemeten worden en een fittest doen? Of de ruimte een keer los huren? Ook dat kan! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@dorssports.nl of bel naar 072 – 533 04 03. Tijdens een geheel gratis en vrijblijvende intake vertellen we je graag alles over het twaalf wekentraject en natuurlijk alle andere mogelijkheden die de ruimte biedt.

personal training heiloo

 

Massage Heiloosportschool groeplessen heiloo