">

Nicole Weijlijng (hardlopen)

Leeftijd: 46 jaar

(Sport)verleden: Als kind heb ik alleen een beetje aan tennis gedaan. Daarna was ik veel met mijn werk bezig. Voor sporten had (maakte) ik geen tijd. 4 jaar geleden woog ik 75 kilo. Toen ben ik gaan lopen. Eerst waggelen. Maar al snel liep ik beter en sneller. En ik vond dit zó leuk! Binnen 6 maanden was er 25 kilo af. En dat is zo gebleven. Het sporten heeft mijn leven enorm veranderd. Van sporten krijg ik veel energie en ik heb mij nog nooit zó goed gevoeld. Ik loop nu (bijna) dagelijks en onderhoud mijn lichaam goed. De sportschool en sportmassage zijn hier een heel belangrijk onderdeel in.  

Doelen: korte termijn: WK masters atletiek okt. 2013 in Brazilië. 800m en 1.500m.

Ik ga voor GOUD. Wereldkampioen is mijn droom en focus. (De startlijst staat online. Over de hele wereld komen ze vandaan. Met mijn tijden sta ik als snelste genoteerd. Ik kan dit eigenlijk niet geloven....)   

lange termijn: Optimaal fit BLIJVEN omdat ik me daar zó goed bij voel. Mijn sportplezier staat bovenaan. Trainen, wedstrijden en de focus op mijn sportdoel vind ik zó leuk. Daarom ná mijn wereldkampioenschap (in eigen leeftijdsklasse) is mijn doel: Goed mee kunnen komen met de senioren in de (sub)top, midden- maar later ook de lange afstanden.  

Dorssports: Met lopen kan ik goed mijn conditie en bepaalde spiergroepen trainen. Maar het hele lichaam trainen vraagt meer. Balans- en krachttraining zijn hierbij ook essentieel om blessure's te voorkomen en het hele lichaam fit en sterk te maken en te houden. Bij Dorssport kan ik hier optimaal en op een hele leuke & professionele manier aan 'werken' om mijn doelen te bereiken.

 

Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier