Tibor zwaan (Mountainbiken)

Leeftijd: 34 jaar jong.

Als je het hebt over sport en actief bezig zijn dan heb je het over mij. Sport is voor mij een passie waar ik onwijs van kan genieten maar ook nodig heb in mijn dagelijks leven.

In mijn verleden heb ik een aantal sporten beoefend waaronder zwemmen en tennis maar voor een groot deel besloeg dat voetbal. Veel op het veld maar ook in de zaal was ik regelmatig te vinden. Ook was ik een echte waterrat en stond dan ook al snel op de surfplank op vakanties. Toen ik een jaar of 24 was ben ik gestopt met voetbal en ben ik lekker gaan kitesurfen. Heerlijk was dat, eindelijk doen waar je zin in had in het weekend en dikke lol met je maten. Nu heb ik al 5 jaar een surfschool en doen we dat met veel plezier.

Sinds 4 jaar zit ik regelmatig op de fiets zowel race als mtb maar meer op de mtb en dat gaat mij goed af. Na een aantal goede resultaten neergezet te hebben in het verledendacht ik dit jaar we moeten maar eens wat serieuzer worden en zo ben ik bij De Dors terecht gekomen. Zij bieden mij een uitstekende basis in de vorm van krachttraining die ik nodig heb om dit jaar een aantal doelen te halen.

Met vriendelijke groet

Tibor Zwaan

 

Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier