senior-fitness

Hoe fitter u bent hoe meer u kunt genieten van het leven. Bewegen heeft ook op latere leeftijd heel gunstige effecten. Fitness verhoogt de kwaliteit van het leven.

Mensen die regelmatig aan fitness doen leven langer. Daarnaast kunt u uw dagelijkse bezigheden en hobby's zoals tuinieren en fietsen langer volhouden. Wist u dat de meeste problemen bij het ouder worden veroorzaakt worden door te weinig bewegen?

Door te bewegen kunt u het ouder worden afremmen! Uit onderzoeken is gebleken dat de afname in spiervermogen op oudere leeftijd voor 30 tot 40 procent het gevolg is van het verouderingsproces. De rest is het gevolg van te weinig bewegen; rust roest en maakt op den duur inactief! Onderzoek geeft aan dat vanaf het 30e-35e levensjaar het lichamelijk prestatievermogen afneemt. Rond het 60e jaar is het verlies het grootst.

Compenseer dat door te bewegen. Onze instructeurs maken tijdens de intake voor u een programma op maat, rekening houdend met uw wensen en beperkingen. U kunt trainen op een aangepast niveau en op een aangepaste intensiteit (uw niveau en intensiteit). Onze geavanceerde apparatuur, begeleidingssysteem en professionele instructeurs helpen u daarbij.

 

Bij Dorssports kunt u terecht voor de volgende bewegingsvormen specifiek voor senioren:

- Seniorenfitness

- Pilates senioren

- Spinning 

Wilt u meer informatie of gratis kennismaken? Bel 072 - 533 04 03 klik hier

P.S. Kunnen wij u niet overtuigen, vraag het dan uw huisarts.

 

Hier een zeer inspirerend filmpje: Waarom zouden ouderen vaker moeten bewegen volgens Prof.Dr. Erik Scherder

 

Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier