Behoefte aan extra begeleiding? Probeer Personal Training!

 

Wat is Personal Training?
We dromen allemaal van een sportief doel of bepaalde mate van fysieke conditie. Voor de een is dat een halfuur beweging per dag of een aantal kilo's verliezen, een ander wil sterker worden of de marathon van New York lopen.

Wat jouw droom of doel ook is, onze Personal Trainers (PT's) stimuleren, adviseren en begeleiden je daar graag bij. Persoonlijk en één op één. Een PT is net dat extra steuntje in de rug en komt steeds weer met uitdagende trainingen om jouw motivatie positief te prikkelen. Zo hou je het uiteindelijk makkelijker vol. 

Schermafbeelding 2018-02-09 om 14.54.20.png

Is een Personal Trainer iets voor mij? 
Vind je het lastig om een gezonde, uitgebalanceerde levensstijl te vinden en kun je wel wat extra motivatie gebruiken? Ben je te weinig in de sportschool te vinden of juist regelmatig maar weet je niet goed welke oefeningen jou helpen? Dan is een Personal Trainer iets voor jou.  

Aan de hand van jouw wensen en doelen gaan jullie samen aan de slag met een plan van aanpak op maat. 

Hoe werkt dat, zo'n Personal Training bij Dorssports?
Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijg je een voorstel met jouw doelen, een haalbaar plan van aanpak en het kostenplaatje, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Wie zijn de Personal Trainers van Dorssports?
Bij Dorssports werken we samen met de ervaren trainers van Personalsbest. Hun team bestaat uit verschillende coaches die allemaal kennis van hun vakgebied hebben, onder leiding van Peter van Buijtene. Een ploeg vol passie én bomvol kennis - een echt winning team. 

Wat jouw doelstelling ook is, de trainers van Personalsbest helpen je om jouw doel te bereiken. Je krijgt een uitgebreid programma op maat, volledig aangepast aan jouw wensen. Op een verantwoorde en professionele wijze gaan jullie aan de slag om stapsgewijs dit doel te bereiken. 

Wil je naast persoonlijke begeleiding bij het sporten ook voedingsadvies? Dan ben je ook hier aan het juiste adres. 

Benieuwd of Personal Training iets voor jou is? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier