Logo32156

Beste Dames,

Ik ben Sandra vdr Plaat uit Heiloo en ik ben een jonge vrouw van 32jaar. Ik ben in het prachtige dorp Heiloo geboren en woon daar nu dan ook met veel plezier samen met mijn vriend. Ik ben een zeer ambitieuze vrouw, sta graag voor mensen klaar, ik ben vaak buiten om te sporten/ bewegen, ben creatief en hou van mijn werk en verdiep mij daar ook in mijn vrije tijd in.

Ik ben kraamverzorgster in de regio Noord-Holland en Midden Nederland, hierbij kom ik regelmatig met de kraamvrouw in gesprek en geven hierbij aan het moeilijk/angstig te hebben gevonden om tijdens hun zwangerschap te zijn gaan sporten en deden dit dan ook op een laag niveau. Tevens heb ik dan ook regelmatig met de kraamvrouw een informatief gesprek omtrent het sporten weer op te pakken tijdens je herstelperiode, vele vragen komen dan aanbod zoals: hoe kan ik dit doen?, wat mag wel/niet? Waar kan ik dat doen? Het heeft mij dan ook de ogen doen openen om mij hier wat meer in te gaan verdiepen en hoe ik kraamvrouwen hier verder in kan helpen.

Eenmaal mij er goed in verdiept te hebben kwam ik tot de idee om dit voor te gaan leggen bij de sportschool waar ik al sport: DorsSports. Dit omdat ik tot een bepaalde hoogte gekwalificeerd ben om daar kraamvrouwen in te begeleiden, informeren en adviseren. Mede door deze samenwerking en opgesteld door een sportinstructeur een optimaal/ verantwoord programma voor je opgesteld waarbij ik je en/of in combinatie met een sportschool kan begeleiden. Tevens krijg je de nodige informatie, adviezen en tips over jou zwangerschap, bevalling en/of na je bevalling (herstel en/of ontzwangeren).

Dus mocht je geïnteresseerd zijn neem dan gerust contact met me op, om te kijken wat ik voor je kan betekenen en dus jou op een veilig en verantwoord te informeren, adviseren en begeleiden.

klik hier voor informatie

Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier