Dorssports Fitness

Bij Dorssports fitness werk je op een verantwoorde manier aan je fitheid op de meest moderne fitnessapparatuur en in een inspirerende, gezonde en ruime omgeving. Fitness bij Dorssports Heiloo is voor iedereen die zichzelf als doel heeft gesteld zich fitter te voelen, af te vallen, spieren op te bouwen of gewoon lekker te sporten!

 

Procedure fitness

Omdat wij de kwaliteit van onze fitness begeleiding willen garanderen en je graag willen helpen bij het bereiken van je doelstellingen, hebben wij een vaste structuur waarbinnen je begeleid wordt naar je persoonlijke doel.

 

Introductie

Tijdens de eerste afspraak zullen wij een uitgebreide intake bij je afnemen. Deze heeft als doel vast te stellen wat de beweegdoelstellingen zijn, het (sport)verleden te achterhalen en indien van toepassing het medische verleden door te nemen. Nadat wij precies weten wat je beweegbehoefte is, stellen wij een passend en persoonlijk programma op, te beginnen met cardio-training tijdens de eerste afspraak en eventueel een Fitheidstest.

 

Tweede afspraak

Tijdens de 2e afspraak herhalen wij een klein deel van de cardio-training (afspraak 1) en maak je kennis met onze krachttoestellen en doelgerichte krachtoefeningen. Deze krachtoefeningen zullen worden gekozen aan de hand van het eerder afgenomen intakegesprek.

 

Derde afspraak

Wij zullen je tijdens deze afspraak (semi)zelfstandig laten trainen, wel lopen wij met je mee indien je tegen onduidelijkheden aanloopt. Zijn wij er na de training beiden van overtuigd dat het zelfstandig trainen je gaat lukken, dan wijzen wij je op de evaluatiegesprekken die je kunt afspreken met de instructeur. Tevens worden er passende groepslessen voorgesteld en zullen wij je de werking van onze trilplaat en de functie hiervan uitleggen.

 

Evaluatiemomenten

Om de 6 weken kun je een afspraak maken met de fitness instructeur. Tijdens deze afspraak, een evaluatiegesprek, kun je samen met de instructeur het programma en de resultaten doornemen en dit verwerken in je persoonlijke programma. Vaak gaat dit icm met een nieuwe Fitheidstest!

Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier