Corona-update

Beste Dorssporters,

Wij zijn ontzettend blij dat we vanaf 1 juli volledig open mogen. Wij willen voor iedereen het bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk maken, daarom nemen we alle maatregelen uiterst serieus. In deze nieuwsbrief alles over onze werkwijze vanaf 1 juli.

Werkwijze Coronatijd

Op woensdag 1 juli zijn wij vanaf 7.00 uur weer geopend voor al onze activiteiten, met in achtneming van alle door de overheid voorgeschreven maatregelen (1,5 meter, aangepaste ventilatie, aanmelden voor sportactiviteiten, triage, desinfectie en looproutes). Om 12.00 uur wordt de club “heropend” door ons oudste en jongste lid. Maandag 29 en dinsdag 30 juni zijn wij gesloten om ons de gelegenheid te geven de puntjes op de i te zetten.

Ventilatie

De club is klimaatbeheerst wat wil zeggen dat de ruimtes elke 10 minuten ververst worden met buitenlucht. Daarnaast hanteren wij een 15 minuten wisseltijd tussen alle sportmomenten, op deze manier bieden wij een zo veilig mogelijk sportklimaat. Waar mogelijk ondersteunen wij dit door ramen en deuren open te zetten. Dus ons klimaatsysteem voldoet aan de hoogste eisen en wij kunnen tevens de optimale temperatuur waarborgen.

Anderhalve meter

Per ruimte zijn er maatregelen die de 1,5 meter regel waarborgen. Denk aan markeringen en routings in de sportruimtes. Volg ook altijd de aanwijzingen van ons personeel op tijdens uw bezoek.

Reserveren van jouw bezoek

Het blijft noodzakelijk om al jouw sportactiviteiten te reserveren. Zo weten wij precies wie er binnen is en kunnen wij het aantal deelnemers per ruimte beheersen. Dus aarzel niet en plan jouw sportmoment(en) in! Gebruik hiervoor de MyWellnessApp.

Heeft u vragen over het reserveren via de app? Mail of bel ons dan gerust 072-5330403

Desinfectie

De club is voorzien van:
- Desinfectiepalen bij binnenkomst
- Desinfectieflacons in de fitnessruimtes en de groepsleszalen

Looproutes en kleedkamers/douches/sauna’s/kinderopvang

Onze kleedkamers, douches en sauna’s blijven vooralsnog gesloten tot nader tijdstip. Dit in het kader van risicoverkleining. Kom zoveel mogelijk in sportkleding aan via de hoofdingang voor de binnenfitness, de zijtuin voor de fitness in de tent of het parkeerterrein bij de tennishal voor de groepslessen. Verlaat onze ruimtes via de aangegeven routes. Respecteer te allen tijde de looproutes om zoveel mogelijk contacten te vermijden. Ook de kinderopvang houden wij nog even gesloten. Stapje voor stapje gaan we weer naar het “normale” normaal.

Groepslessen

Onze groepslessen worden voorlopig buiten op het parkeerterrein bij de tennishal gegeven. Heerlijk in de buitenlucht! Plaats jouw fiets of auto ook aan die kant van het gebouw. Bij slecht weer e/o regen maken we gebruik van de grote tennishal (800m2) zodat er geen lessen meer geannuleerd hoeven worden. De lessen duren allemaal 3 kwartier, zodat er tijd is om te desinfecteren en ruimte te maken voor de nieuwe groep. Reserveer de lessen via de app en mocht je onverhoopt niet kunnen, annuleer je reservering dan z.s.m. dan kan iemand uit de wachtrij alsnog reserveren.

Gezondheid

– Blijf thuis als je één van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid of koorts.
– Blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten, totdat iedereen weer volledig hersteld is.
– Houd 1,5 meter afstand.
– Was voorafgaand aan uw Dorssports bezoek uw handen met zeep of desinfectans.    Dit kan ook bij onze desinfectiepalen, deze zijn te vinden bij iedere toegangsroute.
– Was je handen met zeep of desinfectans na toiletbezoek, hoesten, niezen en snuiten van de neus.
– Schud geen handen.
– Vermijd aanraken van je gezicht.

Overige aandachtspunten:

- Trek je sportkleding thuis aan
- Laat zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis.
- Zorg voor schone sportschoenen in onze ruimtes.
- Sporten met een handdoek is verplicht
- Neem indien mogelijk je eigen matje mee
- Neem je eigen gevulde drinkfles mee
- Ga thuis voor je vertrek naar het toilet
- Maak alle gebruikte materialen schoon met de daarvoor bestemde desinfectie producten
- Blijf niet onnodig op en rond onze accommodatie “hangen”

Incasso

Voor de maanden april en mei hebben we niet geïncasseerd en alle abonnementskosten voor onze rekening genomen. Vanaf eind april zijn we 50% van het abonnementsgeld van de daarop volgende maanden gaan incasseren. Zo hebben we eind april vast 50% voor juni geïncasseerd en eind mei vast de helft van juli. Dit omdat het merendeel van onze kosten doorliep, we online lessen hebben aangeboden én je voor groepslessen en fitness buiten terecht kon. Het incasso van deze week betreft de andere 50% van juli, omdat we nu weer volledig open kunnen. Mocht je nog vragen hebben over de incassering van de abonnementsgelden, dan kun je ons mailen op administratie@dorssports.nl. We helpen graag.

Tot snel! Wij hebben er weer zin in!

Corona-maatregelen
En nu?

  • Op ons YouTubekanaal vind je aanvullende video's die je in beweging houden
  • In de MyWellness-app staan nieuwe work-outs, challenges en meer
  • Onze kanalen proberen we continu aan te vullen met nieuwe content
  • Buiten kan je heerlijk sporten, doe daarom een keer mee aan onze outdoor lessen

Dorssports to the rescue

yoga heiloo corona

Jullie zijn de komende weken niet van ons af! Op dit YouTubekanaal vind je allerlei workouts die je gewoon vanuit huis kunt doen, voor zowel beginnende als gevorderde sporters. En laat ons vooral op social media weten waar jíj behoefte aan hebt. Dan gaat ons team gauw weer aan de slag met nieuwe content.

MYWELLNESS-APP

app heiloo fitness corona

Voor onze leden vullen we de MyWellness-app dagelijks aan met extra trainingen en challenges. Van een core work-out tot bootcamp: het staat er allemaal in. Ben je nog niet helemaal bekend met de app? In deze video legt Jeroen haarfijn uit hoe het werkt.

mywellness app heiloo corona dorssports

Hoera! Les Mills biedt voor Dorssports-leden gratis toegang tot 100 (korte) work-outs en oefeningen aan. Zolang sportclubs dicht moeten blijven in verband met het virus, hou je via deze link toegang tot de videocontent van Les Mills.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Onze algemene voorwaarden heb je als het goed is ontvangen toen je lid van onze club bent geworden. Ben je ze kwijt? Geen nood: hier kun je ze uitgebreid teruglezen.