Corona-update

Wij zijn weer open!

Zó fijn, want we hebben jullie gemist! Helaas nog wel met de nodige beperkingen, maar wij zien ook nu weer kans om bijna ons volledige aanbod in combinatie met binnen en buiten uit te voeren. Lees dit aandachtig door zodat je goed op de hoogte bent.

Fitness
Individuele fitness mag weer binnen plaatsvinden. Het maximumaantal van 30 personen ligt vast. Er zullen vaste seniorenmomenten in de fitness gereserveerd kunnen worden via de MyWellnessapp. Ga je clubpas zoeken, zodat je kan inchecken bij de receptie.

Groepslessen
Groepslessen mogen weer binnen en buiten. Buiten hebben we een “openlucht zaal” gecreëerd bij de entree. Op het moment wordt beslist of de les binnen of buiten gegeven wordt. Het is fantastisch weer, ideaal om te sporten. Buiten sporten is leuk én gezond.

 

Online lessen 
Alleen de yoga en pilates lessen op dinsdag- woensdag,- en donderdag en de yin yoga op vrijdag zullen nog even gestreamd blijven. Op deze wijze blijft het mogelijk de lessen thuis te volgen e/o terug te kijken.

Algemeen
- Een mondkapje is verplicht in de openbare ruimte (daar waar niet gesport wordt) én het gebruik van een eigen handdoek is verplicht, net als het schoonmaken van de materialen die je gebruikt hebt
- De kleedkamers zijn weer open
- De bar en de kinderopvang zijn vooralsnog gesloten
- Voor iedere les of fitnessactiviteit is reserveren via de MyWellnessApp verplicht
- Kom via de hoofdingang naar binnen.

MyWellness App
Heb jij problemen met of vragen over de app, kom naar de receptie of stuur een mail naar info@dorssports.nl.

Incasso’s
Fijn dat je ons bent blijven steunen! Dat is doorslaggevend geweest om te kunnen voortbestaan. Nogmaals héél véél dank!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Team Dorssports

Corona-maatregelen
En nu?

  • Op ons YouTubekanaal vind je aanvullende video's die je in beweging houden
  • In de MyWellness-app staan nieuwe work-outs, challenges en meer
  • Onze kanalen proberen we continu aan te vullen met nieuwe content

Dorssports to the rescue

yoga heiloo corona

Jullie zijn de komende weken niet van ons af! Op dit YouTubekanaal vind je allerlei workouts die je gewoon vanuit huis kunt doen, voor zowel beginnende als gevorderde sporters. En laat ons vooral op social media weten waar jíj behoefte aan hebt. Dan gaat ons team gauw weer aan de slag met nieuwe content.

MYWELLNESS-APP

app heiloo fitness corona

Voor onze leden vullen we de MyWellness-app dagelijks aan met extra trainingen en challenges. Van een core work-out tot bootcamp: het staat er allemaal in. Ben je nog niet helemaal bekend met de app? In deze video legt Jeroen haarfijn uit hoe het werkt.

mywellness app heiloo corona dorssports

Hoera! Les Mills biedt voor Dorssports-leden gratis toegang tot 100 (korte) work-outs en oefeningen aan. Zolang sportclubs dicht moeten blijven in verband met het virus, hou je via deze link toegang tot de videocontent van Les Mills.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Onze algemene voorwaarden heb je als het goed is ontvangen toen je lid van onze club bent geworden. Ben je ze kwijt? Geen nood: hier kun je ze uitgebreid teruglezen.