Corona-update

Werkwijze Coronatijd

We zijn elke dag vanaf 7.00 uur weer geopend voor al onze activiteiten, met in achtneming van alle door de overheid voorgeschreven maatregelen (1,5 meter, aangepaste ventilatie, aanmelden voor sportactiviteiten, triage, desinfectie en looproutes). Zo kan iedereen veilig en verantwoord met veel plezier sporten. Dat staat bij Dorssports op #1.

Ventilatie

De club is klimaatbeheerst wat wil zeggen dat de ruimtes elke 10 minuten ververst worden met buitenlucht. Daarnaast hanteren wij een 15 minuten wisseltijd tussen alle sportmomenten, op deze manier bieden wij een zo veilig mogelijk sportklimaat. Waar mogelijk ondersteunen wij dit door ramen en deuren open te zetten. Dus ons klimaatsysteem voldoet aan de hoogste eisen en wij kunnen tevens de optimale temperatuur waarborgen.

Anderhalve meter

Per ruimte zijn er maatregelen die de 1,5 meter regel waarborgen. Denk aan markeringen en routings in de sportruimtes. Volg ook altijd de aanwijzingen van ons personeel op tijdens uw bezoek.

Reserveren van jouw bezoek

Het blijft noodzakelijk om al jouw sportactiviteiten te reserveren. Zo weten wij precies wie er binnen is en kunnen wij het aantal deelnemers per ruimte beheersen. Dus aarzel niet en plan jouw sportmoment(en) in! Gebruik hiervoor de MyWellnessApp. Heeft u vragen over het reserveren via de app? Mail of bel ons dan gerust 072-5330403

Afmelden (groeps)lessen
Door gebruik te maken van de MyWellness App  voor alle activiteiten binnen  kunnen wij jou optimale veiligheid bieden t.a.v. het aantal mensen in de club. Echter,  wij constateren dat 10% van de groepsles deelnemers de reservering niet omzetten in een daadwerkelijk bezoek.

Een reservering is volgens ons een stok achter de deur om jezelf te motiveren om te komen sporten. Maar soms kan je verhinderd zijn. Wanneer jij jouw reservering dan niet afmeldt, benadeel je jouw medesporters door een plaats bezet te houden. Onze oproep is bij deze dan ook: zet jouw reservering om in een bezoek! En wanneer je niet kan deelnemen aan een les, meld je dan minimaal een halve dag voor de aanvang van de les af in de App. Zo kan iemand anders reserveren op jouw afgestane plaats.

Desinfectie

De club is voorzien van:
- Desinfectiepalen bij binnenkomst
- Desinfectieflacons in de fitnessruimtes en de groepsleszalen

Groepslessen

Vanwege de anderhalve meter afstand, hebben wij het maximaal deelnemers van een groepsles teruggebracht naar 20 mensen. Zo kan iedereen veilig op gepaste afstand sporten. De lessen duren allemaal 3 kwartier, zodat er tijd is om te desinfecteren en ruimte te maken voor de nieuwe groep. Reserveer de lessen via de app.

Gezondheid

– Blijf thuis als je één van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid of koorts.
– Blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten, totdat iedereen weer volledig hersteld is.
– Houd 1,5 meter afstand.
– Was voorafgaand aan uw Dorssports bezoek uw handen met zeep of desinfectans.    Dit kan ook bij onze desinfectiepalen, deze zijn te vinden bij iedere toegangsroute.
– Was je handen met zeep of desinfectans na toiletbezoek, hoesten, niezen en snuiten van de neus.
– Schud geen handen.
– Vermijd aanraken van je gezicht.

Tot snel! Wij hebben er weer zin in!

Corona-maatregelen
En nu?

  • Op ons YouTubekanaal vind je aanvullende video's die je in beweging houden
  • In de MyWellness-app staan nieuwe work-outs, challenges en meer
  • Onze kanalen proberen we continu aan te vullen met nieuwe content
  • Buiten kan je heerlijk sporten, doe daarom een keer mee aan onze outdoor lessen

Dorssports to the rescue

yoga heiloo corona

Jullie zijn de komende weken niet van ons af! Op dit YouTubekanaal vind je allerlei workouts die je gewoon vanuit huis kunt doen, voor zowel beginnende als gevorderde sporters. En laat ons vooral op social media weten waar jíj behoefte aan hebt. Dan gaat ons team gauw weer aan de slag met nieuwe content.

MYWELLNESS-APP

app heiloo fitness corona

Voor onze leden vullen we de MyWellness-app dagelijks aan met extra trainingen en challenges. Van een core work-out tot bootcamp: het staat er allemaal in. Ben je nog niet helemaal bekend met de app? In deze video legt Jeroen haarfijn uit hoe het werkt.

mywellness app heiloo corona dorssports

Hoera! Les Mills biedt voor Dorssports-leden gratis toegang tot 100 (korte) work-outs en oefeningen aan. Zolang sportclubs dicht moeten blijven in verband met het virus, hou je via deze link toegang tot de videocontent van Les Mills.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Onze algemene voorwaarden heb je als het goed is ontvangen toen je lid van onze club bent geworden. Ben je ze kwijt? Geen nood: hier kun je ze uitgebreid teruglezen.