Corona-update

Helaas zijn wij momenteel gesloten.

Het coronavirus grijpt nog steeds om zich heen. Daarom heeft de overheid bekend gemaakt dat o.a. sportscholen voorlopig hun deuren moeten sluiten. Wij dus ook. Hoewel wij hier echt enorm van balen - het is niet in woorden uit te drukken - staat gezondheid voorop.  We zullen jullie zo snel mogelijk informeren over de stappen die wij nemen tijdens deze lockdown.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Lieve Dorssporters, wij missen jullie.

Take care en houd de website, onze socials en de nieuwsbrief goed in de gaten.⁠

Team Dorssports

Corona-maatregelen
En nu?

  • Op ons YouTubekanaal vind je aanvullende video's die je in beweging houden
  • In de MyWellness-app staan nieuwe work-outs, challenges en meer
  • Onze kanalen proberen we continu aan te vullen met nieuwe content

Dorssports to the rescue

yoga heiloo corona

Jullie zijn de komende weken niet van ons af! Op dit YouTubekanaal vind je allerlei workouts die je gewoon vanuit huis kunt doen, voor zowel beginnende als gevorderde sporters. En laat ons vooral op social media weten waar jíj behoefte aan hebt. Dan gaat ons team gauw weer aan de slag met nieuwe content.

MYWELLNESS-APP

app heiloo fitness corona

Voor onze leden vullen we de MyWellness-app dagelijks aan met extra trainingen en challenges. Van een core work-out tot bootcamp: het staat er allemaal in. Ben je nog niet helemaal bekend met de app? In deze video legt Jeroen haarfijn uit hoe het werkt.

mywellness app heiloo corona dorssports

Hoera! Les Mills biedt voor Dorssports-leden gratis toegang tot 100 (korte) work-outs en oefeningen aan. Zolang sportclubs dicht moeten blijven in verband met het virus, hou je via deze link toegang tot de videocontent van Les Mills.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Onze algemene voorwaarden heb je als het goed is ontvangen toen je lid van onze club bent geworden. Ben je ze kwijt? Geen nood: hier kun je ze uitgebreid teruglezen.