Corona-update

In verband met de maatregelen van het RIVM om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, blijven onze deuren t/m 28 april gesloten. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt, kan deze datum veranderen. Houd onze site daarom goed in de gaten voor het meest actuele nieuws.

Hoewel een groot deel van onze kosten doorloopt, hebben we besloten om de abonnementen voorlopig te bevriezen. Er vindt geen incasso plaats voor de periode dat de club dicht zal zijn. Meer informatie daarover vind je in deze nieuwsbrief.

We vinden het verschrikkelijk dat de club gesloten is, maar gezondheid gaat uiteraard voor alles. Om jullie in deze gekke tijd tóch van de nodige beweging te voorzien, is Team Dorssports niet bij de pakken neer gaan zitten. We maken (uiteraard met gepaste afstand tot elkaar) video's en vullen de app met extra challenges en work-outs.

Op deze pagina vind je het laatste nieuws, veel gestelde vragen en meer.

Corona-maatregelen
En nu?

  • Voorlopig is de club t/m 28 april gesloten
  • Op ons YouTubekanaal vind je video's die je in beweging houden
  • In de MyWellness-app staan nieuwe work-outs, challenges en meer
  • Onze kanalen proberen we continu aan te vullen met nieuwe content
  • We hebben besloten alle abonnementen te bevriezen zolang de club gesloten is

Dorssports to the rescue

yoga heiloo corona

Jullie zijn de komende weken niet van ons af! Op dit YouTubekanaal vind je allerlei workouts die je gewoon vanuit huis kunt doen, voor zowel beginnende als gevorderde sporters. En laat ons vooral op social media weten waar jíj behoefte aan hebt. Dan gaat ons team gauw weer aan de slag met nieuwe content.

MYWELLNESS-APP

app heiloo fitness corona

Voor onze leden vullen we de MyWellness-app dagelijks aan met extra trainingen en challenges. Van een core work-out tot bootcamp: het staat er allemaal in. Ben je nog niet helemaal bekend met de app? In deze video legt Jeroen haarfijn uit hoe het werkt.

mywellness app heiloo corona dorssports

Hoera! Les Mills biedt voor Dorssports-leden gratis toegang tot 100 (korte) work-outs en oefeningen aan. Zolang sportclubs dicht moeten blijven in verband met het virus, hou je via deze link toegang tot de videocontent van Les Mills.

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Onze algemene voorwaarden heb je als het goed is ontvangen toen je lid van onze club bent geworden. Ben je ze kwijt? Geen nood: hier kun je ze uitgebreid teruglezen.