Groot nieuws: Dorssports breidt aanbod uit met Small Group Personal Training


HEILOO - All-in healthclub Dorssports breidt vanaf midden september het sportaanbod nog verder uit. Zowel leden als niet-leden kunnen nu ook in de club terecht voor Small Group Personal Training, een vorm van sporten in groepen van maximaal vier personen met extra persoonlijke aandacht.

Schermafbeelding 2018 09 16 om 17.00.36

Voordelen
Deze fitnessvorm wordt ook in Nederland steeds populairder. Begrijpelijk ook, want Small Group Personal Training heeft veel voordelen ten opzichte van Personal Training of zelf fitnessen zonder persoonlijke begeleiding. De kosten voor deelnemers zijn lager dan bij een-op-een-begeleiding. En daarnaast werkt samen sporten natuurlijk ontzettend motiverend.


Instructeurs Jeroen Brouwer en Nick Wolven, beide al jarenlang bekende gezichten in de club, gaan de Small Group-trainingen verzorgen. Nick: "Binnen Dorssports bestaat al een tijd de mogelijkheid voor intensieve Personal Training. Omdat we op de tweede etage van ons pand een grote ruimte leeg hadden staan, besloten we deze volledig in te richten voor de Small Groups. Alle faciliteiten die we beneden in de zaal hebben, vind je hier nu ook. Bijkomend voordeel is dat deelnemers hier meer privacy hebben dan wanneer je beneden aan het trainen bent."

Jeroen vervolgt: "Small Group Personal Training is voor iedereen geschikt, ongeacht de doelstellingen. Omdat we met persoonlijke, op maat
gemaakte schema’s werken, helpen we iedereen binnen drie maanden naar het gewenste resultaat."

De intake is helemaal gratis. Mocht je met het traject willen starten, krijg je ook de fittest ter waarde van € 75,- cadeau.
Deelnemers die al lid zijn van Dorssports, hebben over het gehele traject maar liefst € 153,- voordeel.

Neem voor meer informatie contact op via 072 - 5330403.Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier