020 DS Website header4

Benieuwd naar onze 'Happy new year'-nieuwsbrief met daarin het gloednieuwe groepsrooster, de winnaars van de 'Vul in en win'-actie en veel meer? Check 'm dan hier.

Zoals je misschien al wel weet, is sinds 25 mei 2018 de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht. Bij Dorssports gaan we terughoudend met persoonsgegevens om. Je gegevens worden niet voor commerciƫle doeleinden gebruikt of doorverkocht aan derden, maar uitsluitend gebruikt (zoals is toegestaan in de nieuwe wet) voor clubgerelateerde activiteiten.

Wil je graag (maximaal 2x per maand) op de hoogte blijven van het laatste nieuws, winacties, aangepaste openingstijden, nieuwe groepslesroosters en veel meer? Meld je dan hier aan voor onze updates.

--------------------------------

 

BELANGRIJK NIEUWS OVER DE PRIJZEN VANAF 2019:

Zoals je wellicht weet, wordt met ingang van 1 januari 2019 het BTW-tarief verhoogd van 6 naar 9%. In onze laatste nieuwsbrief hebben we iedereen daar uitgebreid over geĆÆnformeerd. Heb je onze update gemist? Dan kun je hier de volledige nieuwsbrief teruglezen. Voor het gemak hebben we het stuk over de BTW-verhoging hier voor je neergezet:

Schermafbeelding 2018 11 21 om 17.32.58


Tot snel en veel sportplezier!

Team Dorssports

Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier