Schrijf je (opnieuw) in voor onze nieuwsbrief en win een jaar lang gratis sporten! 

020 DS Website header4


Zoals je misschien al wel weet, is vanaf 25 mei 2018 de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht. Bij Dorssports gaan we terughoudend met persoonsgegevens om. Je gegevens worden niet voor commerciƫle doeleinden gebruikt of doorverkocht aan derden, maar uitsluitend gebruikt (zoals is toegestaan in de nieuwe wet) voor clubgerelateerde activiteiten.

Maar ook de nieuwsbrieven die wij versturen vallen onder deze nieuwe wet. Waarschijnlijk ben je op onze mailinglist gekomen omdat je lid bent (geweest) van onze healthclub. Maar zit je wel op onze nieuwsbrieven te wachten? Zijn ze nuttig en leuk (genoeg) om te lezen?

Wil je Dorssports niet (meer) in je mailbox? Jammer, maar geen probleem. Dan hoef je nu niks te doen en halen wij jou uit ons emailsysteem.

Wil je wel graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, winacties, aangepaste openingstijden, nieuwe groepslesroosters en veel meer? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief, die we voor de gelegenheid ook meteen helemaal in een nieuw jasje steken.

Extra leuk: onder alle nieuwsbrief-abonnees verloten we 1x een jaar, 1x een half jaar en 1x drie maanden gratis sporten!

Tot snel en veel sportplezier!

Team Dorssports

Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier