Hoe fijn zou het zijn om altijd en overal inzicht te hebben in je eigen sportactiviteiten? Dat kan nu met onze Dorsapp! 

 
Wat is de Dorsapp precies?
Omdat wij topkwaliteit willen bieden aan al onze leden, zijn we constant bezig met verbetering en vernieuwing. Daar hoort ook de MyWellness Cloud - ook wel onze 'Dorsapp' - bij. Daarmee gaan we een stapje verder en wordt trainen nóg leuker. In de app vind je in een oogopslag alle informatie over je trainingsresultaten en activiteitenniveau. Voor onze leden is deze service helemaal gratis en beschikbaar op je smartphone of thuis op je PC of tablet. 
 
Hoe werkt de app?
Per mail ontvang je van ons een uitnodiging om jezelf aan te melden voor deze 'cloud'. Je creëert een persoonlijk account dat weer gekoppeld is aan de faciliteiten van Dorssports. Zo kun je heel handig je sportactiviteiten bijhouden op je smartphone, PC of tablet.
 
Wat kan ik met de Dorsapp?
Heel veel! Hier een greep uit alle mogelijkheden:
- Altijd en overal je resultaten inzien. Registreer je lichaamsmetingen en volg je gezondheidstoestand. Bekijk je (trainings)gegevens en deel de resultaten via social media.
- Haal het maximale uit je schema. Houd je persoonlijke instellingen bij en start de oefeningen. Na elke training slaat de Dorsapp je resultaten automatisch op en zijn ze direct zichtbaar in de cloud.
- Koppel de Dorsapp aan populaire sportapps als Polar, RunKeeper of Strava.
- Binnenkort ook mogelijk: reserveren voor groepslessen in de app. 
 
Help! Het lukt me niet om me te registreren en de app werkt niet
Geen probleem; we helpen je graag uit de brand. Vraag een van onze trainers om je te helpen met je registratie - of natuurlijk voor wat extra uitleg over alle mogelijkheden van de app (en dat zijn er nogal wat).
Veel plezier met jouw Dorsapp en tot snel bij Dorssports!

Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier