Heiloo, 20 juni 2014

Beste trouwe gasten,
Op 1 juli a.s. zal ik na exact vijftien jaar mijn tennisonderneming overdoen aan een nieuwe exploitant.
Een tijd waarin ik ongelooflijk veel heb geleerd en nog eens vele ondernemingen heb kunnen starten. Onder andere in 2007 de bouw van het schitterende fitnesscentrum waarvan ik inmiddels ook al ruim drie jaar geleden de exploitatie over heb genomen. Een onderneming waar ik me de komende jaren volledig op wil gaan richten samen met een geweldig team medewerkers.

Met geen enkele ervaring ben ik op mijn 19e het avontuur "De Dors" aangegaan en nu kijk ik terug op een fantastisch mooie tijd. Een tijd waarvan elke dag een feest is geweest. Een tijd waarin ik mijn gasten, maar zeker ook alle medewerkers die de revue hebben gepasseerd, in mijn hart gesloten heb! De vele anekdotes en mooie herinneringen zal ik nooit vergeten!

De afgelopen jaren heb ik mijn aandacht veel moeten verdelen over de verschillende ondernemingen, maar heb ik blind kunnen vertrouwen op mijn team. Van deze laatste lichting toppers zijn de meesten klaar met hun studie en vliegen uit.

Verder zal ikzelf nog op vele momenten aanwezig zijn op o.a. de tennisbaan van het tenniscentrum en bent u natuurlijk van harte welkom in het fitnesscentrum.

Het tenniscentrum zal een andere naam krijgen en Dorssports leeft met al haar andere activiteiten voort aan het Maalwater. Het aanbod zoals u dit gewend bent zal naar de nabije toekomst alleen nog maar worden uitgebreid.

Voor alle praktische zaken die betrekking hebben op de overname van het tenniscentrum zal nadere communicatie volgen. Tot die tijd blijven wij bereikbaar zoals u van Dorssports gewend bent.

Aangezien dit alles na afsluiting van het afgelopen winterseizoen is gaan spelen, heb ik dit nieuws helaas niet persoonlijk kunnen brengen. Anders had ik dit uiteraard passender kunnen en willen afsluiten.

De exploitatie komt in handen van Tim Bootsman, die ruime ervaring heeft met de sport. Hij zal zich binnenkort aan u voorstellen. Hierbij wens ik hem alvast veel succes toe.

Tim zal het op zijn manier gaan doen, "I did it my way".

Bedankt voor alles!
Groeten,

Marcel

-------------------------------------------

Per 1 juli kunt u voor al uw vragen omtrent de tennis terecht bij Tim. Hieronder zijn gegevens:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." title="mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">'+addy_text41615+'<\/a>'; //--> .nl 

T: 072-8881722 

W: www.tenniscentrumheiloo.nl/competities/ 

Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier